Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari je nejlepším zaměstnavatelem v celé Evropě

Michal Otruba
Diskuze (11)
Celá řada automobilových nadšenců sní o tom, že někdy bude pracovat pro některou známou automobilku. Jak jsou na tom zaměstnanci u slavné italské značky Ferrari?

Podle Institutu Great Place to Work, který každoročně vyhlašuje “Nejlepšího zaměstnavatele Evropy“ se mají letos z celé Evropy nejlépe zaměstnanci značky Ferrari. Podle automobilky to je výsledek programu nazvaného “Formula Uomo,“ podle kterého usiluje maranellská značka nejen o lepší pracovní podmínky pro své zaměstnance, ale i o celkové zkvalitnění jejích životů. Ferrari investuje do tohoto programu nemalé částky, které jdou jak do lepších zařízení, ale i to tréninku zaměstnanců a na podporu rodinných výhod (vzdělávání, lékařská péče, společenské události…). Pouze do revitalizace “Maranello Village“ investovala automobilka okolo 200 milionů Euro!

Značka Ferrari toto ocenění již získala v roce 2003, ale to se jednalo pouze o území Itálie. Nyní zvítězila v celé Evropě a to ukazuje, že “Formula Uomo“ opravdu funguje.

Michal Otruba
Diskuze (11)
Avatar - mr.modena
7. 5. 2007 12:02
OT: pokračovatel P4/5
Pininfarina opět pracuje na individualizovaném modelu, základ - 599 GTB - [odkaz]
7. 5. 2007 00:00
Dominance
Ferrari sve vysadni postaveni v automobilovem svete potvrzuje nejen na poli F1, v podobe silnicnich vozu a v brand-buildingu, ale take vyborne plni svoji roli corporate-citizen. Budizto prikladem ostatnim ;-)
6. 5. 2007 23:50
Re: Ve Ferrari pracuji
uplne normalni lide... Pokud umis dobre italsky a anglicky, tak si klidne podej kandidaturu. Znam tam typka v konstrukci silnicnich aut a dva ex-zamestnance z vyroby + par lidi z marketingoveho a obchodniho. Pro toho kdo chce a umi, neni prace ve Ferrari zadnou utopii. ;-)
6. 5. 2007 16:34
nejen nejlepším zaměstnavatelem....
... ale i nejlepším výrobcem ;-)