Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FlixBus: Nové linky do jižního Chorvatska

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Společnost FlixBus v první polovině letošního června zahájí provoz svých zelených autobusů na nových linkách do jižního Chorvatska.

Společnost FlixBus od 7. června letošního roku nabídne denně nová přímá denní spojení z Prahy na pobřeží jižního Chorvatska. Čeští zákazníci mohou cestovat přes noc do turistických destinací, jako jsou Split, Trogir, Šibenik a Zadar.

Jízdenky je možné zakoupit již nyní za ceny od 1229 korun prostřednictvím www.FlixBus.cz nebo přes bezplatnou aplikaci FlixBus.

Kromě nových linek do pobřežních destinací v jižním Chorvatsku nabízí FlixBus spojení do mnoha dalších letních destinací jako jsou Benátky v Itálii nebo Ostende v Belgii.

FlixBus vedle oficiálního oznámení ohledně zahájení provozu na nových linkách do jižního Chorvatska uvádí, že mezi jeho českými zákazníky je stále více a více populární cestování přes noc za využití linek do stovky turistických destinací.

Nina Göbbels, tisková mluvčí společnosti FlixBus, k tomu dodává, že některé noční spojení bývají již pravidelně vyprodané. Nejpopulárnějšími třemi nočními destinacemi jsou Amsterdam, Budapešť a Frankfurt nad Mohanem.

S rozšířením nabídky nočních spojů jsou evropské destinace spojeny již linkami dvakrát za noc. S nadcházející letních sezónou pak FlixBus rozšiřuje svoje noční autobusové linky do více než 400 destinací po celé Evropě.

Jízdenky na noční spoje z České republiky je možné zakoupit prostřednictvím www.FlixBus.cz, přes bezplatnou mobilní aplikaci FlixBus, spolupracující cestovní kanceláře nebo spontánně a přímo na autobusovém nádraží Praha Florenc. V ceně jízdenky nočních spojů je zahrnuto internetové Wi-Fi připojení a elektrické zásuvky.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
26. 5. 2017 07:31
Re: Tiskova mluvci..
A takhle vypadal její přijímací pohovor.
"Propagandu mám prostě v krvi, pane řediteli."
"Ja, natürlich Nina, přijímám Vás." >:D
25. 5. 2017 12:58
Tiskova mluvci..
Nina Göbbels.. to je alespon jmeno pro tiskovou mluvci :yes:
Kam se hrabe nejaky pohunek od ovci..
25. 5. 2017 09:14
Re: Co to je zase za článek?
Tak hlavně, že tento článek bude mít vysokou čtenost.

Přece jenom, Chorvatsko je nejnavštěvovanější a články o Chorvatsku nejčtenější.
25. 5. 2017 07:46
Co to je zase za článek?
Proč je to na tomhle serveru? Máme očekávat přepis jízdních řádů autobusových linek?
Zítra nové linky do Jelenova, Větrova, Zbyslavce nebo Brna?

(Profi ne, ale PR)