Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford doufá, že ruská láska k SUV pomůže evropské divizi

Jakub Kraus
Diskuze (19)
Evropský Ford na tom není v poslední době moc dobře a zdá se, že dostatečně nevyužívá všech možností. To se změní.

Evropská divize Ford Motor Co. se snaží zastavit ztráty a způsob jak to dokázat vede skrz nové trhy. Tím by mělo být Rusko, kde zatím Ford i přes širokou nabídku moc nevyniká. Plány pro oživení jsou ale připraveny. Rusko se svým trhem čítajícím odhadovaných 2,8 milionu prodaných vozů pro rok 2013 sice zaznamená pokles o pět procent, ale stále má největší potenciál pro růst v dalších letech. Nejlepší kategorií ke zvýšení prodejů se díky svým 31 procentům jeví SUV.

Prodeje Fordu v Rusku za prvních pět měsíců letošního roku poklesly o 18 procent a právě kvůli tomuto a očekávaném zásahu ruské vlády do klesajících prodejů nových vozů se jeví rozhodnutí v Rusku vyrábět Ford Kuga a EcoSport jako výborné. Tyto vozy se tak přidají k již vyráběnému Fordu Explorer a tato terénní sestava by tak měla podstatně zvýšit prodeje. Výroba bude probíhat v továrně Ford Sollers, joint venture Fordu s ruskou společností OAO Sollers.

Jakub Kraus
Diskuze (19)
3. 7. 2013 23:12
Re: Fordu nedochadzaju suvislosti
Podla tohoto si moze Ford chrochtat blahom:
[odkaz]
Kugy vyrobil tolko, co Skoda Octavok!!!(co na to nasa mala kotlina?) a Focus sa takmer stal najpredavanejsim autom sveta!!! (vdaka Cine)
3. 7. 2013 21:20
Re: CX-5
Prečo? mazda je v pohode,keď vychytajú muchy,lepšie auto v tejto triede nebude.Dnes som vyskúšal túto Kugu ono žiaden zázrak to neni,CX-5 má určite lepšie jazdné vlastnosti,lepší motor aj celkový dojem z mazdy je lepší...takže nebanujem :yes: :yes: >:-[]
3. 7. 2013 21:02
Re: Fordu nedochadzaju suvislosti
Uvidime, ako sa jej bude darit s faceliftom o ktorom pisem. Sympaticke predaje neviem co su, ale aj magement bol v obavach pri spusteni predaja. Mozno sa to teraz rozjelo, mozno znizili cenu. Neviem. Som zvedavy na Kugu. Jastera ale urcite neda dole, snad aspon predbehne MK1. Zatial su dvojka, asi len vdaka UK trhu, ktory ako jeden z mala v EU rastol a tam je Ford doma, ale je vidno, ze dizajn Focusu je moc uz aj pre Anglicana a v urcite mesiace som videl na prvych prieckach uz aj Vauxhall, ak si dobre pamatam.
3. 7. 2013 16:46
Re: Fordu nedochadzaju suvislosti
Zas tak spatne se jim nedari....v Evrope jsou porad 2jkou co do prodeju :-)
B-Max se rozjel taky k sympatickym prodejum Kuga to tahne, Focus holt nema uplne super prodeje, ale technologicky je na spici.
A Fiesta? vzdyt je to druhe nejprodavanejsi auto v Evrope :D:D

Tak ze s tema blbyma kecama mazej dom :-)
3. 7. 2013 12:33
Re: Fordu nedochadzaju suvislosti
Byla tam klasická 1.6 77kW...