Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Fusion: 12 recenzí na Moje.auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (4)
Jeho zlatý věk je sice už pryč, ale prodej pokračuje a desetitisíce exemplářů v provozu jednou budou hledat nové majitele. Nabízíme zkušenosti přímo od majitelů Fordů Fusionů.

V době, kdy domácí Škoda Fabia zarputile držela sebevědomé ceny, byl Ford tou značkou, která z této situace dokázala velmi dobře těžit.

Úspěch současného postavení této značky má kořeny právě u modelu Fusion. Jeho fenomén se začal naplno projevovat až ve druhé části životního cyklu, kdy pro mnoho českých rodin představoval způsob, jak realizovat sen o relativně prostorném, slušně vybaveném a přiměřeně motorizovaném autě.

Naše zkušenosti jsme zachytili v testech z let 2008 a 2009, dodnes zajímavé a poučné je srovnání Fusionu s Fabií, které zřejmě podstoupilo mnoho současných majitelů Fordů.

Co na Fusion říkají jeho majitelé? V tuto chvíli umíme nabídnout 12 uživatelských na Moje.auto.cz.

Uživatel Honza25 vlastní nejvíce rozšířenou verzi s motorem 1,4 (58 kW). Jeho recenze má momentálně od uživatelů moje.auto.cz nejvyšší hodnocení ze všech Fusionů. Vozidlo uvedené do provozu v roce 2009 má najeto kolem 20 tisíc kilometrů. Zajímavé budou jistě informace o řešení škody po kroupách z letošního léta (škoda 95 tisíc Kč).

Sinestro spravuje recenzi svého Fusionu 1,4 TDCi (50 kW). Na Moje.auto.cz je teprve od října 2010, ale prozatím můžete pročíst obsáhlou anabázi výběru malého turbodieselu do 320 tisíc Kč, který Sinestro absolvoval.

Uživatel Nexter popisuje ve své recenzi soužití s Fusionem 1,4 (59 kW) z roku 2008. Jeho průměrná spotřeba se pohybuje mezi 6,7 l/100 km a 7 l/100 km, podle stylu jízdy. Vůz má najeto 16 tisíc km.

Jeden z mladších recenzentů na Moje.auto.cz je Fusionman. Jeho příspěvek do naší databáze má za sebou už 30 aktualizací a týká se také Fusionu 1,4 (58 kW).

Nejplodnější diskuze ze všech recenzí Fordu Fusion se objevuje u recenze Pilotapilota. Jeho Fusion 1,6 16V (74 kW) ve výbavě Elegance patří současně k nejstarším exemplářům Fusionu v databázi. Rok výroby 2003. Dlouhodobá spotřeba 7,9 l/100 km.

Dapaja přispěl zkušenostmi s Fusionem 1,4 TDCi (50 kW). Vozidlo sice již nevlastní, ale recenze je stále veřejná. Průměrná spotřeba 5,6 l/100 km.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Ondřej Láník
Diskuze (4)
28. 11. 2010 20:36
Re: 12 recenzií
Příště bude stodvaciášek ;-)
28. 11. 2010 18:40
12 recenzií
No a čo? Neprišiel nový Fusion, nie je extra akcia na starý, žiadny facelift...
Nejaká súvislosť s aktuálnym dianím keby aspoň bola... Toto je len bezduché zapĺňanie priestoru... :no:
Avatar - positivemind
28. 11. 2010 15:12
Hnusná reklama
To si určitě zaplatil Ford, viď, Ádo?
28. 11. 2010 12:29
+1
[odkaz]

+1 na blogu :-)