Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford na SEMA: Transit pětkrát jinak

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)
Pro přehlídku upravených aut SEMA si tentokrát Ford připravil pět variací na téma Transit. Nechybí terénní varianta ani safety car pro Formula Drift.

Od každého trochu – i tak se dá nazvat pětice upravených Transitů, které připravil Ford pro přehlídku tuningových automobilů SEMA. Výrobce tím demonstruje všestrannost této již pomalu legendární dodávky.

První z řady je Ford Vegas Off-Road Experience Transit, který dostal masivní terénní pneumatiky, ochranné nárazníky či světelnou rampu a nosič na střeše. Nechybí výrazná maska s nápisem Ford po vzoru modelu F-150 Raptor či svalnaté lemy blatníků. Interiér auta je spíše herna s pěti televizními obrazovkami. To Ford Formula Drift Transit má rovněž nosič na střeše, jinak se ale jedná o safety car pro driftovací závody, takže nechybí majáky a stroj je obut do lehkých kol se silničním obutím. Uvnitř najdete vybavení pro první pomoc a další věci, které by v bezpečnostním voze chybět neměly.

Designed Travel Transit je zase studie dodávky pro delší cesty. Vyznačuje se výrazným nárazníkem či dvacetipalcovými koly a červeným lakem. Nechybí pohodlná pohovka či veliká televize. To černý Business Class Transit je ideální pro vození velmi důležitých osob. Má dřevěné podlahy, minibar a místo pro notebook. Když se uvelebíte v masážních sedadlech, můžete se připojit na wifi nebo si dát něco z minibaru. Jako poslední je šedivý Galpin Auto Sports Transit Skyliner, který brnká na notu luxusních obytných vozů. Opět nechybí bar ani 52 palcová televize.

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)