Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford: samostatný importér pro Slovensko

Ondřej Šuch
Diskuze (0)
Ford hledá samostatného importéra pro Slovensko.

Vedení společnosti Ford Motor Company, s.r.o. došlo k závěru, že je třeba ve způsobu, jakým je v SR Ford zastoupen, provést některé změny. Jako nejvýhodnější řešení se jeví varianta nového nezávislého importéra. Toto řešení podle Fordu umožní lépe vyjít vstříc slovenským zákazníkům, podpoří další rozvoj současných partnerů Fordu na Slovensku a samozřejmě také pomůže zvýšit prodeje.

Zájmy automobilky dosud na Slovensku zastupuje právě Ford Motor Company, s.r.o., sídlící v Praze. V současné době firma dokončuje výběr nového partnera, který úlohu dovozce pro Slovensko převezme.

Přechod všech slovenských aktivit Fordu na nový importérský subjekt bude plynulý tak, aby na činnost Fordu ve Slovenské republice neměl žádný negativní dopad. Celý proces bude trvat několik měsíců. Ford předpokládá, že nový importér svou práci kompletně zahájí ještě před koncem roku 2002. Všechny další informace, týkající se nového importéra FMC pro Slovenskou republiku, budou zveřejněny hned, jak budou ukončena všechna příslušná jednání.

Ondřej Šuch
Diskuze (0)