Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fotografie nové Octavie – odpovídají naší kresbě - doplněno!

Ladislav Čermák
Diskuze (346)
Již loni v srpnu jsme Vám jako první přinesli kresbu nové Octavie, která byla vytvořena na základě věrohodné fotografie. Nyní zveřejněné špionážní fotografie dokazují, že na nich byla s největší pravděpodobností skutečně zachycena podoba nové Octavie!

Již loni v srpnu jsme Vám jako první v ČR přinesli naši kresbu nové Octavie, která byla vytvořena na základě velmi věrohodné fotografie. Nyní zveřejněné špionážní fotografie z Jihoafrické republiky dokazují, že na nich byla s největší pravděpodobností skutečně zachycena podoba nové Octavie!

Fotky si můžete prohlédnout níže ve fotogalerii, porovnat s nákresy z loňského 19. srpna pak zde a máte šanci udělat si první dojem z nové Octavie, celé čtyři měsíce před oficiální premiérou na ženevském autosalonu!

Dle renomovaného britského magazínu AutoExpress (z tohoto časopisu je scan stránky) bude Octavia očekávatelně spočívat na podlahové plošině Golfu V, nabídne více luxusu než stávající model a pohonné jednotky budou na rozdíl od Golfu (i V5 a V6) maximálně čtyřválcové.

To je zatím vše, prohlížejte fotografie, diskutujte a hlasujte v anketě v levém sloupci…

Ikonka nalevo je scan stránky z časopisu AutoExpress, vpravo je naše kresba zveřejněná již 19. srpna 2002.

Nejnovější spekulací na téma "jak bude vypadat nová Octavia" je tato precizně provedená retuš Superbu, zveřejněná na stránkách německého Sternu.

Ladislav Čermák
Diskuze (346)