Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fotosoutěž Moje.auto: Únorové přihlašování pomalu končí!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Zveme vás k účasti ve fotosoutěži, která již několik let zdárně funguje na webu Auto.cz v rámci sekce Moje.auto (MACZ). Zadání pro každý měsíc se volí nové, pro únor 2015 bylo zvoleno téma Moje auto a zábava.

Fotosoutěž má na portálu Moje.auto dlouholetou tradici. Již od listopadu 2008 vybírá široká komunita zdejších uživatelů nejhezčí fotografii na dané téma, hodnotí, diskutuje a tvoří neodmyslitelnou součást Auto.cz, největšího motoristického webu v Česku republice. My jsme se tímto krokem rozhodli danou soutěž zviditelnit a přizvat k účasti v ní co nejvíce našich čtenářů.

Pro únor 2015 bylo vybráno téma Moje auto a zábava.

Přihlašování fotografií začíná v neděli 15. února 2015 a potrvá do středy 25. února 2015, přesně do 22:00.

Zúčastnit se může každý, a to vložením příspěvku s odkazem na vaši fotografii do diskuse. Veškeré příspěvky budou zachyceny a fotografie přehledně zveřejněny.

Po uzávěrce přihlášek následuje třídenní lhůta pro samotné hlasování, kterého se může zúčastnit každý registrovaný uživatel Auto.cz (tedy nejen soutěžící) vložením příspěvku do diskuse s uvedením pořadí prvních tří favorizovaných fotografií. Pro soutěžící je hlasování povinné, přičemž nelze hlasovat pro vlastní fotografii.

Hlasování končí 28. února ve 22:00.

Po ukončení hlasování dojde k sečtení bodů a vyhlášení výsledků. První tři úspěšní soutěžící volí téma pro další měsíc a odměnou jim je vystavení jejich dílka coby titulní fotky fotosoutěže na jeden celý den. Nejde tedy o výdělek, ale o zábavu, kterou tvoříte vy sami – uživatelé webu Auto.cz.

Výběr z pravidel fotosoutěže MACZ

  • Na fotografii musí být vaše auto, alespoň jeho část
  • Fotografie musí být focena v aktuálním měsíci a splňovat zadané téma
  • S výjimkou zakrytí či úpravy RZ jsou nepřípustné zásahy do struktury fotky jako montáže, koláže, retuše apod. Post processing v podobě úpravy barev, jasu, kontrastu, doostření, rozmazání a HDR je povolen.
  • Po přihlášení již nelze fotku vyměnit za jinou.

Kompletní pravidla a obsáhlou fotogalerii mapující dosavadní průběh fotosoutěže najdete na stránce její domovské recenze portálu Moje.auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Avatar - poterienko
24. 2. 2015 13:16
Re: Fotosoutěž na auto.cz??? soutěž nebo klikací fraška jako
A myslíš si, že nějaké IP adresy něco řeší? IP adresu si změnim za 30s a nikdo nic nepozná.

Jinak jak psal Dylan - v této soutěži nesoutěži hlasují lidé pod nicky, které mají na A.cz/MA.cz a navíc není žádná hmotná výhra.
Avatar - Dylan McKay
15. 2. 2015 21:37
Re: Fotosoutěž na auto.cz??? soutěž nebo klikací fraška jako
Tohle je soutěž, kdy hlasují nicky v diskusi pod tou soutěží a pak se hlasy sečtou. Neboj. Já ji v minulosti 2x vyhrál. ;-)
Avatar - TODOGOXOGOTOMOF
15. 2. 2015 20:17
Fotosoutěž na auto.cz??? soutěž nebo klikací fraška jako pos
Posledně bylo povoleno asi 150 hlasů za hodinu z jedeného PC, docela fraška nemyslíte? Bude to tedy opravdová soutěž? to znamená jedna IP adresa jeden hlas nebo zase repete ve stylu rozdělíme si to mezi sebe....