Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2013: Fotogalerie modelek

Aleš Jungmann
Diskuze (72)
Dobrý autosalon se neobejde bez tradičního koření: sličných modelek. Pojďte si s námi prohlédnout ty nejhezčí!

Hned na začátek musíme pochválit agentury, protože pěkných děvčat je letos opravdu požehnaně. Většinou to funguje tak, že automobilka si přiveze své „stálé“ modelky, které jsou u hlavního modelu či postávají u vstupu do hospitality zóny. Zpravidla jde o slečny, které se modelingem živí, takže tomu jejich tělesná konstituce odpovídá. Jsou vysoké, tváří se étericky (tedy až na děvčata u Lamborghini, ty mají tradičně v oku nebezpečnou jiskru) a svými dlouhými splývavými róbami připomínají plaché, leč usměvavé elfky.

No a pak tu jsou agenturně najatá děvčata, často studentky místních univerzit. Nechci nikomu nic podsouvat, ale takové sympatické, dobře rostlé německé děvče strčí elfku do kapsy jedna dvě. Však si dobře prohlédněte galerii, myslím, že opravdu je na co se dívat.

Jak už to tak bývá, nejhezčí děvčata jsou u Škody, bílé košile a zelené kalhoty jsou prostě bezva kombinace. A taky v takzvaném „italském“ koutku: hala číslo 6 sdružuje automobilky Maserati, Alfa Romeo, Fiat a Ferrari, a zapomenout nesmíme ani na Jeep. Italským manažerům můžete v tomto ohledu vždy stoprocentně věřit. Českých jmenovek letos (mimo Škodu) není mnoho, věřte mi ale, že na celkovém zážitku z autosalonu to není ani trochu patrné.

Video se připravuje ...

Aleš Jungmann
Diskuze (72)
Avatar - Pekelná Micinka
16. 9. 2013 16:26
Re: Škoda rulezz
Ne, vůbec.
Avatar - Pekelná Micinka
16. 9. 2013 16:25
Re: Škoda rulezz
>:-[] >:-[] >:D
Avatar - Hammunasakra
16. 9. 2013 13:23
Re: Škoda rulezz
Ne >:D >:-[]
Avatar - Enthusiastic.driver
16. 9. 2013 09:59
Škoda rulezz
Máte taky dojem, že Škodovka to letos hosteskama všecko převálcovala? :*) >:-[]
Avatar - marek.g
15. 9. 2013 13:19
Re: PÉČKO ROKU
pro mě je no.1 číslo 50 :-!