Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt živě: Autosalonová fotogalerie (2. díl)

Ondřej Láník
Diskuze (14)
První novinářský den skočil. Další ochutnávka z dnešní premiérové sklizně obsahuje nejen německé, ale také francouzské a japonské novinky. Pojďte s námi nasát atmosféru největší automobilové přehlídky letošního roku.

První novinářský den se blíží ke konci, a tak je tu další ochutnávka z dnešní premiérové sklizně. Pojďte s námi nasát atmosféru největší automobilové přehlídky letošního roku.

Dnešek přinesl několik velkých světových premiér a některé z nich jsou také v této fotogalerii. Porsche Cayenne GTS, Porsche 911 Carrera GT2, Honda Small Hybrid Sports Concept, Honda Accord Tourer Concept, Fiat Panda Aria, Citroen C5 Airscape a C-Cactus, Peugeot 308 RC Z, Peugeot 308 Prologue, Aston Martin DBS, Suzuki Kizashi nebo Fordy Kuga a Verve.

Další fotogalerie přímo z výstaviště budou následovat během zítřka. Také středa je na IAA novinářským dnem, a vzhledem k tomu, že na některé novinky se dnes vůbec nedostalo doporučujeme pozorně sledovat www.auto.cz také zítra.

Ondřej Láník
Diskuze (14)
Avatar - CountachSV
12. 9. 2007 12:30
mno
ty wado ten Accord kombi a Suzuki jsou fakt hustý. Předtim Mazda 6 kombík... japonci začínaj válcovat.
jinek sem teda dost nepochopil to Cayenne GTS, zezadu to ještě docela jde ale může někdo říct, co jako znamená ten opravdu hnusnej přední spoiler pod nárazníkem?? Tomu říkam TUZING....
Avatar - Dinar
12. 9. 2007 07:32
Re: Kizashi
Souhlas, zatím snad nejlepší koncept, z fotek. Povedená silueta, dvě hlavní linky a zvlášť některé detaily, třeba tvar zadních světel na motivy firemního loga, nádherná finesa. ;-) :yes:
12. 9. 2007 02:32
Re: ranni cafe latte
jsem za :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
12. 9. 2007 01:03
Kizashi
Ricardo, musíš vyřídit velkou poklonu těm u vás nahoře. Kizashi je velmi povedené, zejména zadní část mě svádí ke kacířské myšlence upravit čumák, pozměnit tvarování lišty za druhými dveřmi a vyměnit šest písmen na S za šest písmen na J. ;-) Opravdu, je to pro Suzuki velký skok. Zdá se, že SX4 je jen první vlaštovka a dočkáme se i dalších a větších povedených aut od této automobilky. :yes: :-)