Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt živě: Autosalonová fotogalerie (3. díl - tuning)

Roman Daněk
Diskuze (10)
Vedle několika automobilek sídlí v Německu i nepřeberné množství různě známých tunerských společností. Přinášíme vám živé fotky z tuningového koutku.

Celá plejáda známých i neznámých tunerů prezentuje vyladěná auta a snaží se přilákat návštěvníky 62. ročníku mezinárodní výstavy IAA ve Frankfurtu. Hamann se specializuje na tuning luxusních vozů, mezi které patří i Ferrari F430, Black Miracle nebo Lamborghini Murciélago LP640. Tuner koncernu Volkswagen, společnost ABT, představuje přepracované Audi Q7. Velkou show připravila domácí společnost AC Schnitzer: dvorní tuner BMW má na svém stánku upravené kupé řady 3 s desetiválcem z modelu M5, kompletní tuningový balíček pro M5 Touring, ale také jednostopé AC 12 RS, motocykl K1200R Sport.

Velkou plochu zabírají tuneři automobilky Mercedes-Benz. Ladičská firma Carlsson se prezentuje mimo jiné upraveným sedanem třidy C, CK35 a superkupé CK 65 RS. ART Design vystavuje Mercedes CLS s křivkami DTM. TechArt GTstreet je jeden z mnoha zástupců vyladěných vozů Porsche.

Vystavená fotogalerie je pouhou ochutnávkou tuningových vozů, které jsou letos na výstavě ve Frankfurtu. Podrobnější přehled připravujeme do speciální přílohy.

Roman Daněk
Diskuze (10)
Avatar - da_b0mb
12. 9. 2007 11:16
Tunit aristokrata
jako je RR nebo Bentley...to je k bliti :no:
Avatar - freeman
12. 9. 2007 09:11
Tunnig
Aneb ako sa dá zhovadiť nezhovaditeľne. Tunnigovať Ferrari alebo Aston Martin ? To už aký šialenec dovolí s opičiť svoje auto ? To je ako keby niekto domaloval k Mone Líze domček a ježíška. :-)