Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt živě: Honda Accord Tourer Concept – předskokan sériovému modelu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (24)
Honda na svém stánku odhalila Accord Tourer Concept, který je předobrazem příští generace modelu Accord. Koncept předvádí nový design japonské automobilky a v jeho přídi si užívá premiéru nový vznětový motor 2.2 i-DTEC.

Předzvěst nové generace modelu Accord pro Evropu přichází s novým designovým směrem, kterým se chce automobilka ubírat. Koncept je nižší, širší a má působit velmi sportovním a „emocionálním“ dojmem. Nový podvozek bude laděn na sportovní notu, ale zároveň bez újmy na jízdním komfortu. Vedle emocí a sportovního dojmu má nový Accord nabídnout také prostornější interiér.

Sériové provedení nové generace Accordu se podle tiskových materiálů automobilky Honda představí v provedení sedan i kombi na autosalonu v Ženevě v roce 2008. K dispozici bude s motory 2.0 i-VTEC, 2.4 i-VTEC a samozřejmě s novým 2.2 i-DTEC, který je druhým vznětovým agregátem vyvinutým u Hondy. Ve všech verzích má podle automobilky nový Accord splňovat emisní normu Euro 5.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (24)
12. 9. 2007 15:57
Re: pekne auticko
můžeš taky, nic ti nebrání...
12. 9. 2007 10:48
Re: pekne auticko
aha, takze ti to plati stat, teda ja svojimi danami, kedze ty si to mozes z dani odpisat...kua ale maju zivot ti podnikatelia, vsetci na nich robime...

Avatar - 125S
12. 9. 2007 09:04
No prostě Honda
Zatim je to koncept, uvidíme jak bude odlišnej seriovej model. I když nejsem zastáncem nafty, prej ten diesel i-DTEC má skoro srovnatelný emise s benzínem. Spíš se těšim na interiér a doufám, že bude i SH-AWD... :-)
12. 9. 2007 05:07
Re: pekne auticko
Je to prča ako majú všetci práve auto o ktorom sa diskutuje, idú ho predať a kupujú nové auto a vždy vyberajú medzi najnovšími modelmi...životná úroveň je už asi fakt vyššia ako vo vyspelých ekonomikách...
11. 9. 2007 19:15
Re: Nič nového pod slnkom
Môže a nemusí byť. Vkus a móda sa časom menia. Treba počkať. ;-)