Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

GeigerCars Cadillac Escalade STAR FORCE

Roman Daněk
Diskuze (8)
Německá ladičská firma upravila Cadillac Escalade k příležitosti předávání cen Akademie 2007. STAR FORCE má pod kapotou šestilitrový osmiválec o výkonu 423 koní.

GeigerCars vyladil Cadillac Escalade exkluzivně pro televizní kanál PRO 7 u příležitosti předávání cen Akademie 2007. VIP vozidlo nese jméno STAR FORCE a má celou řadu nových, či přepracovaných prvků.

Hnací silou upraveného amerického SUV je vidlicový osmiválec o objemu 6,2 l, která má v sériové verzi 296 kW (403 k). Výfukové potrubí od GeigerCars se nejen podepsalo na zvukovém doprovodu, ale přidalo motoru na výkonu dalších 20 koníků. Nově naladěný podvozek, spolu s tužším odpružením a snížením světlé výšky o 100 mm, dává jasně najevo, že STAR FORCE se do terénu už nikdy nepodívá. Vše je sladěno s obřími 24palcovými koly, které jsou obuty do pneumatik Pirelli Scorpion o rozměru 305/35 ZR 24.

Zbytek úprav se zdaleka neodlišuje doslova bláznivým kouskům ze televizní série Pimp my ride. Na kapotě je soška, která jasně dává najevo účel, k jaké příležitosti bylo auto připraveno. Na náraznících a bocích auta jsou hvězdy seskládané z diod. V interiéru jsou luxusní sedačky s dvoubarevným koženým čalouněním, nové velké střešní okno, barový stolek s chladničkou na šampaňské, velké LCD a poloprůhledná stahovací přepážka mezi přední a zadní řadou sedadel. Tuner do kabiny dále namontoval výkonný audiosystém.

Roman Daněk
Diskuze (8)
Avatar - bxs
18. 2. 2007 20:43
Re: Trochu kýč, ale moc hezký...
Právě ty diodi jsou jedinej zajímavej prvek.