Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Gemballa Mirage GT Black Edition

Miroslav Kudělka
Diskuze (20)
Vše lze vylepšit, i Porsche Carrera GT. Gemballa připravil speciální edici Mirage se zvýšeným výkonem a černými doplňky karosérie i interiéru. Výsledek je opravdu zajímavý.

Vše lze vylepšit, i Porsche Carrera GT. Gemballa připravil speciální edici Mirage se zvýšeným výkonem a černými doplňky karosérie i interiéru. Výsledek je opravdu zajímavý.

Pro úpravu vozu kalibru Porsche Carrera GT je nutno volit velmi obezřetně, aby výsledek odpovídal velmi dramaticky posazené pořizovací ceně. Z toho plyne i použití pouze uhlíkových kompozitů na veškeré doplňky karosérie. Přídavný spoiler na přídi, kapota s výdechem horkého vzduchu od chladiče motoru, vstupy vzduchu po straně spoileru. Na bocích jsou černou barvou zvýrazněny vstupy chladícího vzduchu v prazích. Na střeše přibyl velký vstup vzduchu k sání motoru, který postupně přechází v upravené víko motorového prostoru, aby byla zajištěna jeho dokonalá funkce. Mohutné zadní křídlo bylo ještě zvětšeno. Záď zdobí čtveřice kruhových koncovek výfuku, přídavné výstupy ohřátého vzduchu od motoru a v difuzoru zakomponovaná dvojice couvacích světlometů. Pro lepší přehled o dění za vozem je na střechu instalována kamera, jež přenáší obraz na displej v kokpitu.

Motor dostal po jemném vyladění přidáno téměř 40 koníků, jejichž radostné řehtání podporuje zcela přepracované výfukové potrubí. Černá kola Gemballa GT Sport mají odlišné průměry. Přední náprava je osazena ráfky 9,5J x19“, zadní pak 12,5J x 20“ s pneumatikami 265/35 ZR 19 a 335/30 ZR 20.

V interiéru je zcela nová středová konzola z uhlíkového kompozitu s integrovaným audio systémem a 6,5“displejem. Karbonový design je použit j na přístrojovém panelu. Sportovní volant o průměru 340 mm je čalouněn semišem Alcantara stejně jako velká část interiéru v kombinaci s hladkou kůží.

Miroslav Kudělka
Diskuze (20)
19. 12. 2006 09:42
Re: tapetu na plochu
Nemusíš... jsou natolik kvalitní, že když Ti je vlastnosti obrazovky Windows resizují, je to ok (zkoušel jsem 1024 x 768)
19. 12. 2006 08:24
Re: Vypadá to jako...
Vole si říkej svým kamarádům v hospodě. Vím co bylo Porsche 911 GT1. Ano, byl to homologační speciál. Ano, tohle je tuning. Ale prostě mi to GT-jedničku svým pojetím i filozofií připomnělo.... A nejen tu od Porsche, ale taky trochu Ferrari F50 GT, které bohužel nikdy nezávodilo a vzniklo jen ve dvou kusech.
Avatar - Enthusiastic.driver
18. 12. 2006 16:30
spravil sem si chut
po tom hnusu od LEW... tady tohle je povedene :yes: :yes: Bravo Gemballa
18. 12. 2006 14:09
A k tomu označení...
Gemballa Mirage je pro mě stejný pojem, jako třeba Toyota Corolla... prostě tradice označení (ne, že mě tu někdo bude napadat, jak můžu srovnávat tuhle střelu s Corollou :o))
18. 12. 2006 14:07
Re: Vypadá to jako...
No jasně, kvůli černým doplňkům... ale prostě mi to přijde trochu nelogické... možná to měla být spíš Devil Edition :o) Jojo, tuhle káru dělá touhle károu něco úplně jiného..... Třmeny mohly být taky červené, aby ladily... :o) Jinak Herr Uwe Gemballa vždy uměl... fascinují mě jeho podpisy na sedačkách a na štítku.... I detaily dělají auto :o)