Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Golf kabriolet v září ve Frankfurtu

Tomáš Votruba
Diskuze (19)
Už na frankfurtském autosalonu, který se koná začátkem září, bychom se měli dočkat finální podoby nového čtyřmístného kabrioletu Volkswagen Golf CC.

Už na frankfurtském autosalonu, který se koná začátkem září, bychom se měli dočkat finální podoby nového čtyřmístného kabrioletu Volkswagen Golf CC. Ten by se měl v prodeji objevit někdy v průběhu roku 2006 za cenu okolo 19 000 euro, vyrábět se bude v portugalském závodě Volkswagen Autoeuropa. Golf CC bude vycházet z Conceptu C, ten byl k vidění loni na ženevském autosalonu.

Golf s pevnou skládací střechou má mít odlišný interiér od běžného hatchbacku, jiná palubní deska byla použita také u "rodinného" Golfu Plus. Mezi motory najdeme známé čtyřválce 2.0 FSI včetně přeplňované verze z Golfu GTI, pro ekonomicky založené řidiče bude připraven turbodiesel 2.0 TDI. V nabídce nebude chybět ani automatická dvojspojková převodovka DSG.

Tomáš Votruba
Diskuze (19)
5. 7. 2005 22:40
Re: bez titulku
Jo
5. 7. 2005 21:43
Re: bez titulku
Vizuálně, myslím, je to úchvatné. Zejména když si vezmeme v úvahu určitou "programovou pozitivní konzervativnost" VW, tak tohle auto, to je jako blesk z VW nebe. Obdivuhodné tvary... ten boční prolis... předek co uchvátí oko... takže myslím, že právě 307 a Megane dostávaj lehký třes. Tohle je překrásné auto. Tedy přívlastek, který zpravidle k VW nepřipisujeme...
5. 7. 2005 19:09
Re: Geniální??
Myslíš tu masku? No, je težké andividualizovat předek - Citroen by mohl vyprávět... A PASSAT, Apoštol krás vyjel v nové masce, teď ji dali i na POLO a je to maska, co ti vleze do hlavy..., tedy stylová. Obdobně to dokázali u AUDI. Nebo tě snad oslovuje faceliftovaná 307?
5. 7. 2005 18:16
Re: golf alebo cc
Hlavně to bude šleha. Pomalu tady začíná docházet, že passátní maska je geniální... A tohle, to bude krásná odpověď na 307 a Megane... VW opět spustí palbu v pokleku a bez míření to komplet všechno sejme.