Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moje.auto.cz: VW Golf VI v 10 uživatelských recenzích

Diskuze (58)
Volkswagen Golf patří mezi nejhledanější auta na Moje.auto.cz, a to včetně jeho nejnovější generace. Ta se dobře zabydlela nejen na českých silnicích, ale i v uživatelské sekci Auto.cz.

Zastoupení modelů v recenzích na stránce Moje.auto.cz je do značné míry odrazem skladby českého vozového parku. Proto nepřekvapí relativně bohaté zastoupení Volkswagenu Golf, včetně jeho nejnovější, šesté generace. Zájemci o informace a uživatelské zkušenosti s novým Golfem v databázi naleznou téměř všechny nabízené motorizace.

Vrcholem výkonnostním i co do uživatelského hodnocení, kvality recenze a pestrosti připojených fotografií je recenze na Golf GTI uživatele Thomasino. Červené pětidveřové GTI vyměnil za svůj předchozí Ford C-Max. Na svém Golfu si cení především výkonu motoru, naladění podvozku a uživatelské přívětivosti. Nechybí ani zkušenosti se servisem, zážitky (včetně fotek) z cest po alpských okreskách nebo videa z Masarykova okruhu.

Ze středu nabízených motorizací vybral uživatel Honzanun svůj Golf 1,4 TSI (118 kW) . Chválí kultivovaný chod motoru, přiměřený komfort u příplatkového sportovního podvozku (snížení o 10 mm) a zvuk rádia RCD 510.

Nejslabší z turbomotorů – 1,2 TSI zastupuje například recenze uživatele Honza01. V jeho případě je maloobjemový čtyřválec doplněn o dvouspojkovou převodovku DSG. Také on chválí tichý motor, provoz v nízkých otáčkách a s tím související úspornost při plynulé jízdě.

Mezi recenzemi nechybí samozřejmě ani dieselové motory. Především je to velmi kvalitní recenze uživatele WoodyPWX, který je majitelem Golfu GTD s motorem 2,0 TDI o výkonu 125 kW. Jiný pohled na Golf GTD nabízí recenze uživatele Createcc. Nejslabší dvoulitr o výkonu 81 kW naopak pohání černý Golf uživatele DaliborA.

Mnozí z vás jistě ocení i praktické zkušenosti s Golfem na LPG. Náš slovenský čtenář Siemensss popisuje technické aspekty přestavby na plynový pohon (včetně fotografií) a praktické zkušenosti s jeho provozem. Základem pro přestavbu byl motor 1,6 MPI.

Turbodiesel 1,6 TDI naopak mezi recenzemi na Moje.auto.cz chybí. Pokud jste majitelem nebo provozovatelem takového Golfu, neváhejte a přispějte neocenitelnými zkušenostmi a postřehy ve vlastní recenzi.

Seznam všech recenzí na VW Golf 6. generace najdete na níže uvedeném odkazu.

Volkswagen Golf 6 na MOJE.AUTO.CZ

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Hlavní stránka MOJE.AUTO.CZ

Diskuze (58)
Avatar - Thomasino
30. 8. 2010 22:18
Re: Já se ptám...
20.dubna má narozky moje ségra, takže to vím ;-) :-)
A na podobné téma v práci žertujeme často >:-[]
Avatar - white label
30. 8. 2010 21:56
Re: Já se ptám...
Co je dvacátého dubna (já vím jen to, že má svátek Marcela)?
Ale hlavně, jak to víš zrovna ty?!? :*) >:-[]
Avatar - Thomasino
30. 8. 2010 21:48
Re: Já se ptám...
Jo tak proto slavíš toho 20-tého dubna >:D >:D
Avatar - white label
30. 8. 2010 15:44
Re: Já se ptám...
Kromě Ady (Adolfa) o nikom dalším nevím... >:D
Avatar - Thomasino
30. 8. 2010 14:51
Re: Já se ptám...
Tak jak je to u tebe s tím příbuzenským vztahem k VW?? Přiznej barvu ;-) :-)