Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Google Local Search se zabydluje v navigačním systému BMW

Aleš Jungmann
Diskuze (4)
Přes navigaci ve vozech BMW se díky systému Google Local Search dostanete přímo na internet.

Automobilka BMW oznámila, že jako první nabídne vyhledávací systém Google Local Search jako součást svých navigačních systémů. Stane se tak nejprve na německém trhu.

A jak bude celý systém fungovat? Pokud si přejete zjistit něčí adresu, telefonní číslo do hotelu, banky či restaurace nebo tisíce dalších věcí, vyhledáte si je pomocí programu Google. Následně můžete jediným stisknutím tlačítka přenést například adresu hotelu do navigačního systému, který vás k zadané destinaci dovede.

Google Local Search je dalším z množiny systémů, které jsou součástí multimediálního konceptu BMW nazvaného ConnectedDrive. Jeho součástí je mimo jiné také velmi užitečný program BMW Assist, který sleduje jakým směrem se na komunikacích pohybujete a posílá k vám, ve spolupráci s Google Maps, přes navigační systém užitečné informace o cestě před vámi. ConnectedDrive je placená služba, BMW jí ovšem poskytuje až na tři roky zdarma.

Aleš Jungmann
Diskuze (4)
Avatar - Ruffi
3. 9. 2007 22:11
Re: ...obcas se mrknout i na cestu
i-Drive samo o sebe nie je nic lahke.A teraz k tomu este toto... 8-s
Avatar - da_b0mb
3. 9. 2007 21:03
Re: ...obcas se mrknout i na cestu
myslim,ze head up display by nebyl spatnym resenim...Tu fotku beru jen jako propagacni material...Google v aute mi prijde jako dobrej napad