HAVEX-auto koupil autorizovaný servis ŠKODA v Praze!

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Společnost HAVEX-auto je ryze česká, dynamická, stabilní a hlavně rozvíjející se společnost, o čemž mimo jiné svědčí i ocenění v rámci soutěže Štiky českého byznysu, kde obsadila za Královéhradecký kraj přední umístění.

O umístnění v soutěži pod záštitou Hospodářské komory České republiky rozhodují faktory jako nárůst obratu, ROE, ROA, běžná likvidita a míra zadluženosti. Zjednodušeně pojato hospodářské výsledky za 3 roky, solventnost a stabilita. Ocenění v rámci Štiky českého byznysu jen dokazuje sílu a záměr HAVEX-auto i nadále růst, což podtrhuje i faktické rozšíření obchodní a servisní sítě HAVEX-auto, ke které došlo 1. 10., když společnost HAVEX-auto oficiálně koupila autorizovaný servis ŠKODA EuroCar EC sídlící v Praze – Bohnicích.

Jiří Valeš, jednatel HAVEX-auto spol. s r.o.: „Již delší dobu jsme řešili kapacity stávajícího pražského servisu v Jateční ul. v Praze Holešovicích. Převis poptávky nad nabídkou se nepodařilo pokrýt ani zvýšeným úsilím personálu, změnami systému a úpravami na dílnách. Nutně jsme potřebovali nějaký impuls, který by pomohl stabilizovat situaci a hlavně umožnil hledět více vpřed než jen řešit přítomnost. Nabídka na odkoupení autorizovaného servisu, který je lokalitou velmi blízko, přišla více než vhod. Koupě společnosti EuroCar EC nám tedy uleví ve starostech, jak rychleji a kvalitně uspokojit stávající zákazníky, a zároveň příležitost nabírat nové jak z řad leasingových společností, tak primárně retailu, který se k nám bude v budoucnu vracet. Co se týká personálního zajištění chodu nové provozovny, pak jsme se sice domluvili se všemi stávajícími zaměstnanci na pokračování pracovního poměru a předpokládáme úzké propojení a předávání zkušeností s pobočkou HAVEX-auto v Holešovicích, zároveň ale díky novým příležitostem budeme nabírat další zaměstnance do autorizovaného servisu. Kdo by chtěl tedy pracovat ve stabilní a rozvíjející se firmě, bude mít u nás příležitost.“

Nově tedy HAVEX-auto bude nabízet v Praze služby autorizovaného servisu ŠKODA na dvou místech. V Jateční ulici, Praha Holešovice, a Lodžská ulice, Praha Bohnice. Díky potenciálu, který v sobě nová lokalita a prostory mají, rozjede HAVEX-auto v krátkém časovém horizontu i prodej zánovních a prověřených vozů, které zejména místním obyvatelům ušetří starosti a čas při koupi nového vozu.

Jakub Havlíček, jednatel HAVEX-auto spol. s r.o.: „Lokalita je pro akvizici nových zákazníků v oblasti prodeje ročních, zánovních a prověřených ojetých vozů velmi zajímavá díky velkému počtu obyvatel v přilehlém sídlišti. Historicky zde prodej ojetých vozů probíhal a díky know-how a možnostem, které skýtá síť HAVEX-auto, oceněná jako druhý nejlepší prodejce ŠKODA Plus za rok 2016, dostane nový rozměr. Realizujeme první kroky, abychom prodej mohli zahájit co nejdříve.“

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - sybokcz
1. 11. 2017 16:28
Podložky
EuroCC mají (měli) nejhezčí podložky pod RZ, ze servisů co jsem viděl :).