Havex-auto zve na den plný zábavy a adrenalinu

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Druhý ročník Motoristického festivalu se bude konat v sobotu 8. srpna 2015 ve Štikovské rokli u Nové Paky. Po loňské velmi úspěšné premiéře jsme se rozhodli v této akci pokračovat.

I letos půjde o den plný motorsportu, akce a zábavy pro všechny. Program odstartuje polední koncert skupiny Kyklops (bývalí Maxim Turbulenc), což ocení zejména děti.

Následovat budou exhibice závodních strojů na Autocross trati, trojboj známých osobností ze světa sportu a kultury, autogramiáda hvězd motorsportu Jana Kopeckého, Romana Kresty a Václava Fejfara, a to všechno protknuté koncerty kapel AC/DC revival a Děda Mládek Illegal Band.

Stranou zájmu nezůstanou ani slečny, dámy a paní, které se festivalu také zúčastní. Právě pro ně bude nachystán lady koutek se společností AVON, kde budou moci vyzkoušet a také si koupit známou značkovou kosmetiku nebo se nechat jenom profesionálně nalíčit.

Pro děti je připravený bohatý zábavný program. Po poledni je roztančí již zmíněná skupina Kyklops se svými písničkami a scénkami. K dispozici budou mít skákací hrad, dětské sportovní aktivity, autíčka na dálkové ovládání, závody na traktůrcích a malování na obličej.

Větší děti už samy a ti menší s rodiči si mohou vyzkoušet závodní simulátor a stát se tak na chvíli slavným automobilovým závodníkem.

Celou akcí bude provázet oblíbený moderátor Libor Bouček. Závěrem budete ohromeni leteckou show pilota světové série Red Bull Air Race Martina Šonky, který je mistrem Evropy a vícemistrem světa v letecké akrobacii kategorie Ulimited – Freestyle.

A samozřejmě nebude chybět ani občerstvení z regionální kuchyně a pivovaru.

Tak už víte, kam bude mířit vaše cesta na výlet s rodinou v sobotu 8. srpna 2015? No přece do Štikovské rokle u Nové Paky!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly