Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hlavní hvězda dorazila: Takhle se Audi A8 připravovala na výstavu Auta na náplavce

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Nová vlajková loď automobilky Audi bude největším lákadlem unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce. Den před zahájením dorazila na místo činu.

Video se připravuje ...

Přípravy pomalu vrcholí a unikátní show Auta na náplavce odstartuje již za pár hodin. Postupně se na vltavských nábřežích v Praze připravují jednotlivé automobilky a nyní dorazila největší hvězda výstavy – nejnovější Audi A8.

Jak jsme vás informovali již dříve, špička nabídky německého výrobce bude umístěna netradičně na vodě. A s návštěvou náplavky rozhodně neotálejte, Audi A8 totiž odjíždí už v neděli odpoledne. Ve smíchovském přístavu bude naloženo a odvezeno do Amsterodamu, kde jej čeká další vystoupení.

Kromě modelu A8 se můžeme těšit na spoustu dalších atraktivních premiér. Tak třeba automobilka Kia zde v rámci světového debutu poprvé vystaví kompaktní crossover Stonic, Renault zase českým návštěvníkům premiérově ukáže elektromobil Zoe. Celkem se na náplavce odehraje deset výstavních premiér.

Kromě automobilů samotných se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Vystoupí kapely Jelen a Monkey Business, písničkář Tomáš Klus a po setmění uvidíte unikátní světelnou show přímo na Vltavě. Více informací naleznete na oficiální Facebook události, kde nebudou chybět ani živé přenosy přímo z místa akce. Startujeme 31. srpna od 16:00 a pokračujeme až do 3. září.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)