Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Civic Type R: Zmáčkněte tlačítko R

Michal Fokt
Diskuze (47)
Nový interaktivní videospot Hondy dává možnost vybrat si, zda chcete vidět příběh obyčejného Civicu nebo akcí nabitý film s Civicem Type R.

Honda nám studii sportovního Civicu Type R představila letos v březnu v Ženevě, produkční verze ale bude odhalena nejspíš až příští rok tamtéž a zahájení prodeje bylo oznámeno na léto 2015, je tedy logické, že se Japonci snaží vyplnit mezidobí zajímavým "doprovodným programem", aby se udržovalo povědomí o autě.

Díky tomu už jsme viděli prototyp v akci na Severní smyčce Nürburgringu ve společnosti závodního jezdce Gabriele Tarquiniho, další videoteaser R-Rated Content se nesl v poněkud hororovém duchu, pak následovala obnovená premiéra CTR v modrém laku s polepy a nyní tu máme projekt The OtheR Side. Pro jeho shlédnutí musíte navštívit na Youtube kanálu Honda Video sekci Other Side - pouze zde video funguje, protože se jedná o interaktivní spot, kde můžete shlédnout dva úplně stejně natočené příběhy, ale s úplně jinou zápletkou.

Je to jen na vás - chcete vidět rodinnou idylku s Civicem? Pokud vás spíše zajímá "akčňák" s CTR, musíte na požadovanou dobu stisknout klávesu R podobně, jako se v reálu bude ostrý Civic Type R měnit po stisku tlačítka +R v nekompromisní sportovní náčiní. Do premiéry zbývají zhruba čtyři měsíce, co myslíte, ještě se dočkáme nějaké ochutnávky?


Michal Fokt
Diskuze (47)
3. 11. 2014 08:45
Re: Obávám se...
Tý jo, dej bacha ať tě z toho obhajování chudáčka Hondy, napadené zločinným haterem mariachim netrefí šlak, takovýho geroje by tu byla škoda.
2. 11. 2014 23:07
Re: Obávám se...
A mi zase nedává smysl, proč vůbec přispíváš pod články o Hondě! Jsi notorický hater a děláš pod články jen zbytečný flame a každý tvůj příspěvek jen ukazuje, jak ti Honda vadí!

Ano, ochutnávek bylo víc než dost, ale určitě to nebude tak, že by nikoho už nezajímal, ba naopak se na něj třepe dost budoucích majitelů, o tom nepochybuj! Takže budeš možná tak jediný, koho to nezajímá.

A to co si vypotil tam nahoře, to jsou bláboly neskutečné...prej zrcadlo Toyobaru a levné? 800 tisíc je jako levné? A dobře fungující předokolka je snad něco méně než zadokolka nebo co? Auto ještě nejezdí a ty už ted víš, že je tu mraky lepších aut, než budoucí Tajpár a ještě levnější, když ani cena není známa?

Bud tak hodný a nech si ty své soudy a prorokování na dobu, až bude Tajpár jezdit a budou známé skutečné informace, testy a případně se v něm svezeš, tak pak mudruj!
Avatar - Emel
2. 11. 2014 22:39
Re: Obávám se...
Dovoluju si upozornit, že diskuse o čase rozpoutala sama Honda svým prohlášením... a souhlasím s tebou, bylo by čistší to udělat až ve chvíli, kdy ten čas bude znám. Nebo minimálně jistější. Ale asi chápu, proč Honda hraje tuhle celkem nebezpečnou a kontroverzní hru... nemá moc co ztratit.

Teď jsou čtyři možné scénáře
1) Honda ten rekord překoná a všechno bude v pořádku, možná si ho vzápětí vezme někdo zpátky, ale to už ničemu neva
2) Honda ho nepřekoná a bude ostuda
3) Honda ho standardně nepřekoná, ale povede se jí to pomocí nějakého triku... třeba speciální edice bez sedaček na slickách
4) Nový majitel si z Ringu udělá soukromou atrakci a bude po ptákách :-)
Avatar - Emel
2. 11. 2014 22:30
Re: Obávám se...
Není to to nejdůležitější, ale ano, myslím že to je část image, která pomáhá prodejům.
2. 11. 2014 18:10
Re: Obávám se...
Z toho myšlenkového brajglu, cos tu vypotil, okomentuju jediné: Honda se nerozhodla udělat "auto univerzální, ve stylu GTI, ale výrazně rychlejší", rozhodli se udělat opravdové závodní auto. A to mi nedává v současném portfoliu Hondy smysl.