Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Fest 2016 míří do jižních Čech a do Rakouska (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Majitelé a příznivci motocyklů značky Honda jsou zváni na oblíbenou akci Honda Fest 2016, jejíž součástí je vedle cestování i bohatý doprovodný program a testování nových modelů.

Honda Fest 2016 je již sedmým ročníkem populární akce pořádané v prvních pěti dnech letošního června a zaměřené především na vyjížďky na motocyklech značky Honda, které doplňuje atraktivní doprovodný program.

Pozvánka na tuto akci uvádí, že základním táborem se stejně jako v loňském roce stane čtyřhvězdičkový Wellness Hotel Frymburk, zatímco trasy celodenních vyjížděk po České republice a výletu do Rakouska jsou zcela nové.

Příjezd na akci má probíhat ve středu 1. června v odpoledních a večerních hodinách. V následujících třech dnech se vedle výletů na svých strojích mohou těšit i na testování motocyklů Honda.

Nechybí ani večerní program s kapelou, diskotékou a soutěžemi o ceny nebo kaskadérské vystoupení Míry Lisého. Konec Honda Festu 2016 a odjezd účastníků je pak naplánován na dopolední hodiny neděle 5. června.

Zájemci o účast se mohou přihlásit prostřednictvím autorizovaných dealerů značky Honda. Doporučen je osobní nebo telefonický kontakt pro předání údajů nutných pro registraci.

Účastnický poplatek je stanoven na 3590 Kč včetně DPH na osobu a zahrnuje ubytování ve Wellness Hotelu Frymburk po dobu akce, polopenzi v podobě snídaně a večeře formou bufetu a jeden vstup do hotelového aquaparku. K dispozici pak bude i možnost využití slevy na další vstupy do hotelového aquaparku, do saunového světa, solné jeskyně a na wellness procedury.

Pořadatelé již nyní připomínají, že počet míst na Honda Festu 2016 je limitován kapacitou ubytování a nabízejí ochutnávku atmosféry předchozích ročníků prostřednictvím krátkých videí.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)