Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Legend v ČR asi již v srpnu (neoficiální cena)

Ondřej Láník
Diskuze (409)
Podle serveru českého Honda Clubu bude cena nové Hondy Legend činit 1.490.000,-Kč. Za nemalou částku dostane majitel automobil vyšší střední třídy nabitý prvotřídní technikou.

Podle serveru českého Honda Clubu bude cena nové Hondy Legend činit 1.490.000,-Kč. Za nemalou částku dostane majitel automobil vyšší střední třídy nabitý prvotřídní technikou bez možnosti volby příplatkové výbavy. Proč tak? Všechny dostupné položky již totiž budou zahrnuty ve standardní výbavě.

Systém aktivního potlačení hluku v kabině, adaptivní tempomat, bezpečnostní systém ke zmírnění následků srážky (CMBS), aktivní "zvedací" kapota zvyšující bezpečnost chodců, systém pohonu všech kol SH-AWD, to jsou jen některé z pokrokových prvků výbavy, s nimiž přijede zanedlouho nový Legend na český trh.

K tomu Honda přidá jeden z nejvýkonnějších motorů V6 v dané třídě: 3,5 litrový celohliníkový blok s 24 ventily SOHC VTEC, který vyvine točivý moment 351 Nm při 5000 ot/min a výkon 217 kW při 6200 ot./min. Zrychlení z 0 na 100 km/h dosáhne nový Legend za 7,3 s, přičemž nejvyšší rychlost je elektronicky omezena na 250 km/h. Spotřeba paliva činí v kombinovaném cyklu 11,9 l/100 km.

Více informací o nové Hondě Legend zveřejníme v podrobnějším magazínovém článku.

Ondřej Láník
Diskuze (409)
15. 7. 2006 22:40
Re: HLUPÁK NA DISKUZI
Uspěji proto, ZZajíčku, že tak, jak to tu praktikuješ ty, je nemorální - chováš se zákeřně a zbaběle. Nemám obavu, že by tyhle dva "styly" tu získaly dlouhodobě vrch. A pak, mám proti tobě jednu velkou výhodu...
15. 7. 2006 20:16
Re: fascinace
Souhlas. Je sice možné srovnávat auta tak, že vše je horší, než co mám v garáži... ovšem to vyžaduje mít jednak rozsáhlou garáž, jednak poměrně rozsáhlé konto :-) je sice možné, to dělat tak, že sice vlastním třeba Hondu... ovšem, jak píšeš, pak je jakákoliv srovnávací věta předem určena k údivu. Padly tu již i památné věty - Octavia byla povýšena nad 911ku :-) a není tomu tak dávno, co se tu porovnával Touareg s Pandou >:D ... tedy myslím, že to porovnání prováděl vlastník Pandy... :-) Takže... řadit Hondu nad BMW či AUDI... to vyžaduje až opičí lásku... myslím k Hondě :-)
14. 7. 2006 22:56
Re: ZZ-VOCAS-KAŠPÁREK
Již několikrát jsem ti napsal, že pokud se tu nebudeš realizovat jen jedinou větou... totiž - souhlas, předsedo, pak rád ocením tvůj pohled na auta... Myslím, že my dva jsme si to rozřikali... tuším pod R32... Tak, Jardo... čekám na tvé autostory... třeba jako jsi napsal o GTI... P.S. Grupování nese své zážitky... ovšem pozor... tam jde o "křížení ras"... já měl na mysli jiné grupování - houfování slabých... za účelem nalezení síly... neskutečně zoufalá praktika...
14. 7. 2006 11:37
Re: HLUPÁK NA DISKUZI
Morálka je ti dost cizí... tak vždy když budeš zde mimo normu, dostaneš ji rovnou přes pusu. To si zapamatuj. Osobně tě vnímám, jako jednoho z nejhorších stálých přispěvaelů, co se týše charakteru. Takže to, kde mě máš, či nemáš je úplně jedno... a nezapomeň, čtou tě tu i jiní... P.S. Vždy čestně ZZajíčku... jestli víš, co to znamená... ZZajičku >:-[]
14. 7. 2006 11:11
Re: HLUPÁK NA DISKUZI
No... uvidíš, že to co jsem napsal nalezne odraz v tvém přístupu ke kolegům... nebo si mám opravdu myslet, žes něž stádní zzoufalec se zbabělými, zzákeřnými sklony?