Hvězdy za volantem. Ty prvorepublikové i ty rudé. Vychází nový speciál Reflexu

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Jak žily? A hlavně v jakých vozech jezdili Jiří Voskovec, Jan Werich (určitě největší milovník aut ze všech jmenovaných), Lída Baarová, Vlasta Burian, Oldřich Nový, Věra Ferbasová, Zdeněk Štěpánek a mnozí další?

Letošní speciál Reflexu věnovaný automobilům se nese v retro stylu. Alespoň, lze-li za retro považovat období první republiky. Vracíme se totiž do života tehdejších hvězd.

Dalším z velkých témat nového speciálu jsou prezidentské limuzíny. Čtenář se dozví a hlavně si prohlédne, čím jezdili čeští a českoslovenští prezidenti. Jsou tu vozy Masaryka i Edvarda Beneše, speciální mercedes, který Háchovi k sedmdesátým narozeninám věnoval Hitler, pancéřovaný kolos Klementa Gottwalda, který vážil 4,4 tuny, takže pod ním bez ustání praskaly pneumatiky, ale i Havlův disidentský mercedes, jímž tehdejší disident jezdil přikulovat do trutnovského pivovaru. Nechybí ani detailní fotografická „reportáž“ z Husákova ZILu, této napodobeniny lincolnů amerických prezidentů, který se nedávno podařilo rekonstruovat do původní podoby.

Současnost zastupují profily nejuznávanějších světových designerů nebo rozhovor s šéfdesignerem mladoboleslavské Škody Jozefem Kabaněm.

Speciál Reflexu Hvězdy za volantem je k dostání za 79 Kč na všech místech, kde koupíte běžný Reflex.

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - Dylan McKay
5. 10. 2016 09:25
Mám a doporučuju!
:yes: