Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Accent SR: korejská odpověď na GTI či OPC

Libor Zezulka
Diskuze (189)
V záplavě důležitých evropských novinek se pokusí prosadit se studií sportovní verze nového accentu korejský Huyndai.

Přestože v reakci na události v USA začala dramaticky stoupat cena benzínu a otázky okolo ropné krize se staly znovu aktuálními, na autosalonu ve Frankfurtu bude představeno mnoho rychlých, ale také pořádně žíznivých automobilů. Jeden sportovně laděný a zřejmě hodně hladový hatchback prezentuje ve Frankfurtu i korejský Hyundai.

Studie sportovní verze nového accentu nese označení SR a je 4,35 m dlouhá a 1,75 m široká. Pod kapotou oranžového expresu postaveného na 18palcových kolech bije dvoulitrové srdce přeplňované turbodmychadlem a spojené s pětistupňovou automatickou převodovkou. Parametry motoru i další podrobnější informace si Hyundai schovává do Frankfurtu.




Po návratu z frankfurtského autosalonu zveřejníme rozsáhlou přílohu čítající okolo 1500 fotografií, zajímavá videa, čtivý popis novinek či plakáty. Na výstavišti pro vás vyfotografujeme také krásné modelky a možná se dočkáte i nějakého překvapení. Nezapomeňte proto sledovat Auto.cz.

Zde se můžete podívat na předchozí autosalony:

Libor Zezulka
Diskuze (189)
8. 9. 2005 23:20
Re: GTI v KSČ
Nějak ses pojednou záhadně rozjel. To samozřejmě udělat můžeš. Ale zrovna v tuhle minutu sis to špatně načasoval. Hodně špatně... Co jsem dělal celej žívot vím přesně. Ty sice o něm nevíš nic ale fabuluješ. Já narozdíl od tebe o tvé minulosti nefabuluji, já reaguju jen na tvoje naivní levičáčké názory na svět, které tu suveréně prezentuješ. Tak v tom se pokus spatřit rozdíl mezi námi dvěma. P.S. Nějak ses teď neovládl. A ovládnout, Zbyňku, ses měl. Víš moc dobře proč. Chyba hochu.
8. 9. 2005 22:41
Re: GTI v KSČ
Ano, nemám důvod psát lživě. Ostatně si neuvědomuji, že bych takhle psal. V předchozím příspěvku ti vysvětluji, že sis to moc vztáhl a teď to nepochopitelně eskaluješ. Nemyslím, že by to bylo zapotřebí...
8. 9. 2005 22:23
Re: GTI v KSČ
Neblázni. Poslední bitvu jsem napsal protože ti musel někdo vysvětlit, že tvé kritické pohledy nejsou obhajitelné. Jestli chceš diskutovat, tak se uklidni a úplně bez pohnutí mysli piš. Asi máš trochu teď tendenci hledat v mých příspěvcích snahu se po tobě "vozit". Tak to ale není. Přečti své příspěvky na téma USA a pak poslední bitvu... určitě si všimneš, že píši věcně, nikoliv cíleně proti tobě. A už vůbec ne programově proti tobě. Moc sis to vzal jako můj útok. Žádný není. Věř tomu.
8. 9. 2005 22:17
Re: Přečteno , sečteno a podtrženo.
:-) :yes:
8. 9. 2005 21:31
Re: GTI v KSČ
Ani moc si tak neříkám, ale mám občas chvilky, kdy si tak připadám. Nezapomínej, že tu píšeš i po tom, co jsme to (asi jen pro mně, jak vidím) uzavřeli. Tak si přečti tady své příspěvky a nediv se že třeba tady napíšu to, co jsem napsal. P.S. Klid ZZ.