Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Genesis: koncept nebo budoucí vlajková loď?

Nadim Eid
Diskuze (27)
Před časem jsme psali o sevroamerickém testování velkého osmiválcového sedanu Equus s pohonem zadních kol. S blížícím se autosalonem v New Yorku se začíná hovořit o představení konceptu velkého sedanu s názvem Genesis.

Nový Hyundai má být velký reprezentativní sedan s benzinovým osmiválcem a pohonem zadních kol, což zaručuje bezproblémový vstup na trh mezi elitní konkurenci. Koncept Genesis už na první pohled vypadá větší než kterýkoliv jiný vůz z modelové řady Hyundai. Design vozu je elegantní a zároveň jednoduchý. Přední části dominuje maska s podélným žebrováním připomínající designový prvek Toyoty Camry. Zadní partie zase zvýrazňuje decentní chromovaná lišta, která podélně spojuje zadní světla.

Automobilka Hyundai dosud neposkytla bližší informace ke konceptu, a tak zatím víme jen to, co se dá vyčíst z kreseb.

Nadim Eid
Diskuze (27)
14. 3. 2007 16:50
Re: Re:není to jen kresba, je to skutečné auto něco o tom ví
...a mel ruku v nocniku:-)
14. 3. 2007 15:54
Re: Re:není to jen kresba, je to skutečné auto něco o tom ví
Nerikal si nahodou na zacatku ze je to tajne? ;-)
14. 3. 2007 14:06
Re: kopie
A porsche v tom nahodou jeste nevidis? :no: :no: :no:
14. 3. 2007 11:33
Predzvest
Tak sa to da asi brat, nie je to fyzicka studia, nie je to prototyp, je to kresba. Moze naznacovat smerovanie dizajnu znacky, moze byt predzvestou buducej vlajkovej lode. Kurz nabera dobry, ma to styl a ma to svih. Nechajme sa prekvapit.
14. 3. 2007 11:31
Re: kopie
Presne tak, jak Ty si kopia svojich rodicov a vsetkych ich predkov... :-! Rad by som videl, aky dizajn by si vyprodukoval Ty s Tvojimi uzasnymi schopnostami. No, mozno by sa na to dalo aj pozerat, ale jedine keby to nebola kopia Hyundaia... >:-[] >:-[] :no: