Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai i30: šarmantní třicítka (první fotografie)

Ondřej Láník
Diskuze (235)
Krátce před oficiální premiérou se na internetu objevily první fotografie nového Hyundaie, který se vydá do třídy Golfu. Sourozenec Kie Cee'd zavádí do označování modelů Hyundai nový pořádek.

V tuto chvíli není k dispozici více informací než vidíme. Nový Hyundai i30 by měl vstoupit do nižší střední třídy, kde dosud Hyundai nabízel pouze liftbacky, sedany a kombi. Model, kterému předcházela v minulém roce studie Arnejs, je příbuzným Kie Cee'd, která se na evropských trzích prodává od loňského prosince. Oba vozy byly vyvíjeny pro Evropu ve vývojovém centru v německém Rüsselsheimu.

Očekává se stejná technika, včetně tří nabízených motorů.

Ondřej Láník
Diskuze (235)
Avatar - Dinar
26. 2. 2007 09:51
Re: AŽ JEDNOU...
Hyundai ani Kia svoje "type R" zatím nepředvedli, nevím s čím bych tento motor srovnával, porovnávám motorizace běžných verzí.
Avatar - Dinar
26. 2. 2007 09:50
Re: AŽ JEDNOU...
>:-[] Ano, pane Hondař. Než budeš někoho školit, udělej si jasno sám. Rozdíl mezi variabilním zdvihem a variabilním časováním není žádný, jde totiž o variabilní časování zdvihu ventilů, ty odborníku. VTEC je jeden systém, CVVT jíný, valvetronic také jiný, ale vždy je to o tom samém. Civic sedan je samozřejmě civic, ale já jsem v této debatě srovnával konvenčnost civicu 5D s hatchbackem od Hyundaje. A důvod proč Honda opouští víceprvek? No, nějaký má, máš pravdu, a jmenuje se náklady, víceprvek je prostě drahý, jasné?! :-!
23. 2. 2007 22:40
Re: VYSLANEC
GTI, my vsetci dobre vieme, ze nie si prodavac ... vsetci totiz dobre vieme, ze Ty si len taky script a poriadne zavireny :-!
Avatar - Dinar
23. 2. 2007 18:29
Re: VYSLANEC
o.k., dám si na to pozor. ;-)
23. 2. 2007 17:05
Re: AJAJ...
"...já mám mýlení už dávno za sebou..." - Ty si naozaj neni kompletny kamarade >:D