Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Hyundai teď můžete vrátit bez udání důvodu (a dostanete peníze zpět)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (16)
České zastoupení značky Hyundai dále tlačí na pilu. Nově můžete vrátit nově zakoupený vůz a získat zpět peníze.

V období od 1.dubna do 30. června letošního roku nabízí Hyundai na své nejprodávanější modely i20, ix20, i30 a i30 cw program 30 dnů navíc.

Zákazníci, kteří si v daném období koupí některý z jmenovaných modelů, mohou automobil do 30 dnů vrátit a získat zpět své peníze.

Celá akce má samozřejmě pevně dané podmínky, které mají zabránit zneužití programu.

Jednou z podmínek je, že Hyundai odkoupí zpět od fyzických osob pouze vozy, které byly zaplaceny v hotovosti.

Aby program nezískal charakter autopůjčovny je možné jej využít pouze jednou během 3 měsíců.

Jak to bude probíhat?

Zákazník, který se rozhodne vůz vrátit, tak musí učinit ve lhůtě 30 dnů od převzetí a to na základě písemné žádosti. Automobil nesmí mít najeto více jak 2.000 km a nesmí být nijak poškozen.

Při vracení projde automobil technickou kontrolou. Pokud jeho technický stav bude splňovat podmínky dovozce, prodejce, který vozidlo prodal, ho odkoupí. Zákazník dostane kupní cenu sníženou o náklady za jeho opotřebení ve výši 3,70,- Kč na 1 km.

HYUNDAI.AUTO.CZ: vše o značce Hyundai

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (16)
4. 4. 2011 17:16
Může být
Řekl bych, že je to modifikace akce, kterou v r.2009 provozoval během vrcholící krize Hyundai v US. Tam nabízel možnost vrácení auta, pokud někdo po koupi přijde o zaměstnání (do 1 roku od zakoupení, musel být splacen určitý počet splátek a hodnota auta po odpisech nesměla klesnout pod určitou finanční hranici). I tam byl motiv rozhoupat váhavce k nákupu. Před letní sezónou tohle může být docela dobrý prodejní argument a odlišení od konkurence - s cenami se už žádné velké zázraky dělat nedají.
Avatar - pallas
4. 4. 2011 03:27
Re: Magoři !!!!!!!
Preco vlastne odisiel z Fordu, a preco z Peugeotu?
3. 4. 2011 20:46
Re: vrácení
To je jasný :yes:
3. 4. 2011 17:28
Re: magoři po druhé
Tak zas takoví chytráci nemají našetřeno tolik, aby si koupili auto a po dovolený ho vrátili s celkem velkou ztrátou 3,70kč/km.
Je to jen marketing a dokope to k podpisu kupní smlouvy ty nerozhodný.
3. 4. 2011 17:23
Re: vrácení
Tím hotovostním prodejem myslí to, že auto nebude financováno úvěrem, ale z vlastních zdrojů kupujícího. A jestli auto zaplatí na pokladně nebo převodem je úplně jedno. Mimochodem limit pro hotovostní platby je 15.000 euro, takže to není problém uhradit cash, málokterý z uvedených hyundajů stojí víc....