Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai nyní na londýnském Piccadilly Circus

David Bureš
Diskuze (20)
Jihokorejská automobilka si pronajala lukrativní reklamní plochu v centru Londýna.

Hyundai má diodový billboard na slavném Piccadilly Circus v Londýně. Reklama zobrazuje současný slogan jihokorejské automobilky znějící New Thinking. New Possibilities (Nové myšlení. Nové možnosti). Na stejném místě byla dosud reklama na firmu Sanyo, a to už od roku 1978.

Reklamní plocha je velká 116 m2, Hyundai odhaduje, že reklamu ročně zhlédne zhruba 56 milionů lidí. Mezi nimi jsou jak Londýňané, tak návštěvníci hlavního města Velké Británie. Příští rok se navíc v Londýně konají olympijské hry, které sem přivedou ještě více turistů.

Množství lidí, kteří Piccadilly Circus denně navštíví, je hlavním důvodem, proč si zde Hyundai reklamu pronajalo. Šanci prezentovat na Piccadilly Circus svůj produkt je minimální, za posledních 100 let tu svojí reklamu mělo jen 50 firem.

Reklama firmy Sanyo byla tvořena studenými katodovými trubicemi, Hyundai však přešel k billboardu s vysokým rozlišeným, který je tvořen diodami.

Světelné reklamy se na Piccadilly Circus poprvé objevily v roce 1908, první reklamu zde měla společnost Perrier. Nejdéle se tu prezentuje Coca-Cola, a to už od roku 1955. Reklamní plochy se na Piccadilly Circus rozkládají na 718 m2.

Prodeje jihokorejské automobilky v posledních letech významně rostou, Hyundai však oslovuje další zákazníky. Vedle nové reklamy v centru Londýna se Hyundai prezentuje i na newyorském Times Square, v následujících letech chce Hyundai umístit své billboardy na dalších atraktivních místech.

Hyundai je také automobilovým partnerem FIFA, příští rok tak bude sponzorem fotbalového mistrovství Evropy, které se bude konat v Polsku a na Ukrajině.

Hyundai patří v současné době k největším automobilovým inzerentům na českém trhu.

David Bureš
Diskuze (20)
Avatar - Katikakus
2. 10. 2011 07:59
Re: Hnujdai
Klid soudruhu. Jak jsem jiz napsal - nikdo te nenuti tam zustavat. Najdi si praci, kde tve "schopnosti" oceni lepe...
Plakanim na internetu se tva situace nezlepsi.
1. 10. 2011 22:48
Casy sa menia Korea hore , Japan dole
Na Picadilly Circus som bol presne pred mesiacom a prekvapilo ma, ze po desiatkach rokov zmizla ta slavna reklama na Sanyo.
Tak to vyzera, ze Korea zacina udavat ton na ukor problemoveho, zadlzeneho a radioaktivneho Japonska ....
1. 10. 2011 21:51
Re: Hnujdai
hmmm tak to se divím, že se vám na Slovakach líbí dělat otrockou práci za pár šušní a k tomu tě ještě buze.rují, ale když porovnáš platy se Škodou, tak jsou na tom korejci hodně bídně. Mám na mysli práci u pásu, protože je hodně náročná a málo ohodnocená, vyžší posty mě nezajímají protože nejsou tak náročné, tudiš mi je jedno kolik chechtáku si tam vyděláš
1. 10. 2011 07:49
Re: Hnujdai
Comprs, pracoval som tiez skoro 7 rokov na stacbach, nikdy som nedostal ani monterky, ani pracovne topanky aj ked to bolo zo zakona povinne. Nezamestanost bola vtedy u nas na Orave skoro 20% a bol som rad, ze mam pracu tak ako su teraz radi v Ziline alebo (snad) aj v Nosoviciach. Ak by som si nasiel lepsiu pracu, siel by som vtedy za nou. Nenasiel som a bol som nakoniec rad za to, co som dostal. ano mal, ale nic lepsie nebolo a i za to malo som bol velmi vdacny, pretoze dalsie tisice nemali ani to stastie ako ja. ;-)
Avatar - saldy
30. 9. 2011 22:31
Chudák
Strýček Bob, za chvíli nebude mít před Hyundai kam uniknout :-(