Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai v prosinci: příjemné ceny, bohatá výbava

Libor Zezulka
Diskuze (0)
Hyundai pokračuje i v prosinci s nabídkou zvýhodněných modelů. Například Accent Max stojí už 269 900 Kč, vlajkovou loď XG je možné pořídit za 889 900 Kč.

Accent MAX - již od 269.900,- Kč (limitovaná série vozu Accent s maximální výbavou) Výbava: ABS+EBD, airbag řidiče a spolujezdce, palubní počítač, kompletní elektrická výbava, centrální zamykání a další.

Getz MAX - již od 279.900 Kč (limitovaná série vozu Getz s MAXimální výbavou) Výbava: ABS + EBD, airbag řidiče, klimatizace, elektrické ovládání předních oken, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, posilovač řízení, výškově nastavitelný volant a další.

Elantra – již od 339.900,- Kč Výbava: ABS + EBD, airbag řidiče a spolujezdce, elektrické ovládání oken, centrální zamykání, výškově nastavitelný volant, příprava na rádio a další.

Matrix – jen za 389.900,- Kč, Výbava: ABS + EBD, airbag řidiče a spolujezdce, kompletní elektrická výbava, klimatizace, sklápěcí stolky na zadní straně předních sedadel, dělená zadní sedadla, centrální zamykání a výškově nastavitelný volant a další.

Santa Fe – již od 644.900,- Kč Výbava: Možnost odpočtu DPH ABS + EBD, airbag řidiče a spolujezdce, boční airbagy, kompl. elektrická výbava, automatická klimatizace, disky kol z lehkých slitin, diferenciál zadní nápravy s omezenou svorností, přední mlhové světlomety, centrální zamykání s alarmem a další.

Hyundai Sonata – již od 449.900 Kč Výbava: ABS + EBD, airbag řidiče a spolujezdce, boční airbagy, kompletní elektrická výbava, klimatizace, disky kol z lehkých slitin a další.

Hyundai XG - jen za 889.900 Kč Výbava: ABS + EBD, TCS, airbag řidiče a spolujezdce, boční airgaby, kompletní elektrická výbava, rádio s CD a navigačním systémem Blaupunkt, automatická klimatizace, disky kol z lehkých slitin a další.

tisková zpráva Hyundai

Libor Zezulka
Diskuze (0)