Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Idiot ve Škodovce neodhadnul vzdálenost. Od nehody jej dělily centimetry!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (68)
Z některých situací na silnicích doslova mrazí. Jednu takovou zachytila kamera na silnici ve Skotsku - tady rozhodovaly centimetry!

Spousta řidičů si myslí, že když mají jejich vozy pod kapotami výkonné motory, mohou si na silnicích dělat, co se jim zlíbí. Kličkují, vybrzďují, lepí se na nárazník auta jedoucího před nimi, vyblikávají a klidně i troubí, přičemž ne vždy takové situace skončí bez újmy na vozech a zdraví. Neomezujme se však pouze na zmíněnou skupinu řidičů, protože i ten „sebehodnější“ řidič občas zachybuje a dostanete sebe, v horším případě i ostatní účastníky silničního provozu, do nepříjemné situace. Hlavního „hrdinu“ přiloženého videa bychom však zařadili do první skupiny.

K situaci došlo na silnici A83 ve Skotsku. Řidič modré Škody Octavia RS minulé generace předjížděl automobil z výhledu, manévr si však špatně propočítal a protijedoucí Hondu Accord vyhnal téměř do trávy. Na daném úseku byla přerušovaná čára, řidič Škodovky si však měl manévr lépe rozmyslet a netlačit se tam, kde neměl jistotu bezproblémového návratu do vlastního pruhu. Tentokrát se naštěstí všechno obešlo bez nehody.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (68)
Avatar - Floyd
26. 1. 2017 22:52
Re: podprahová reklama na Škodu
V pohodě. Navázal jsem na tvůj komentář, to ano, ale reakce z něj patřila white labelovi, to s tebou nemělo nic společného. Takže reakce od tebe netřeba. Peace :yes: A white už bude vědět, na co jsem narážel.
Avatar - Stewee
26. 1. 2017 08:31
Re: podprahová reklama na Škodu
nerozumiem, najprv si vyber prst z nosa a potom si premysli, či sa pýtaš mňa alebo white-a... (pravdupovediac, vôbec nerozumiem Tvojmu komentáru, takže, ak patril mne, neviem na neho ani reagovať)
Avatar - Floyd
25. 1. 2017 21:23
Re: Důležité je mít v článku slova škoda, škodovka
Právě jsem se vrátil z venku, takže hlava je dostatečně vychlazená, a přesto si stojím za tím co jsem napsal. Zkus tedy totéž, jdi na chvilku ven a pak si to cos napsal ty přečti znovu. A porovnej.
Avatar - white label
25. 1. 2017 00:39
Re: Důležité je mít v článku slova škoda, škodovka
Avatar - white label
25. 1. 2017 00:38
Re: podprahová reklama na Škodu
Tak určitě.., ještě si změň nick na Sherlock a budeš komplet... ;-)