Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti: evropská nabídka zveřejněna

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Japonská luxusní značka Infiniti se v Evropě poprvé představí na ženevském autosalonu v březnu 2008. V nabídce budou od počátku čtyři modely.

Infiniti nabídne v Evropě limuzínu řady G, kupé řady G, nové SUV řady EX a nástupce modelu FX. To je asi jediný model, který se dnes na našich silnicích sporadicky objevuje. Kolem roku 2010 by se do Evropy měl dostat také nástupce řady M, stejně tak jako výkonný vidlicový šestiválec spalující naftu v řadách M, EX a FX. Bližší informace o uvedení na trh zveřejní Infiniti na konci letošního roku.

Prodej již nyní běží na ruském a ukrajinském trhu, příští rok se značka objeví na velkých trzích jako je Německo nebo Velká Británie, ale další národní trhy by měly následovat.

Očekává se, že svou evropskou strategii povede značka osvědčenou cestou, kombinující netradiční výrobky s mimořádně osobním přístupem k zákazníkům.

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Avatar - hattori_hanzo
18. 8. 2007 19:01
Infini fiťiťi
Infiniti mě nebere,ale chtěl bych aby se tu začal prodávat Scion i s takovejma možnostma customizace jako v jů es end ej,ale to bych chtěl asi moc co... ;-\
Avatar - Ghostyx
18. 8. 2007 13:02
Rada G
Jen tak mimochodem a aby bylo vsem jasno, rada G ne jako imaginarni rada od G Guru s velkym "G", ale jako skutecna premiova rada G od Infiniti... >:D :yes: