Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Inovovaný Ssangyong Rexton již brzy také na českém trhu

Ondřej Láník
Diskuze (47)
Ve Španělsku se na konci května představil Rexton s několika inovacemi. Na český trh by se toto provedení mělo dostat již za několik týdnů, na začátku léta.

Velké SUV dostalo novou příď s velkými světlomety a maskou, která se stále více přibližuje vozům Mercedes-Benz. Německá automobilka před lety poskytla korejské značce licenční práva na motory a některé další komponenty, které tvoří základ modelové nabídky dodnes. Pod kapotou zůstane dvacetiventilový pětiválec o objemu 2696 cm3, který poskytuje nejvyšší výkon 121 kW při 4000 ot./min a točivý moment s maximem 340 Nm při 2400 ot./min.

V hodnotněji působícím interiéru je upravená přístrojová deska a nový volant.

Ondřej Láník
Diskuze (47)
1. 6. 2006 21:43
Re: MILUJ KOREU
To jsem nechtěl... jen je prostě dobře znát svý patro. :yes:
31. 5. 2006 22:14
MILUJ KOREU
brácho... jen tak si uvědomíš, jaký klasy sídlej kolem tvý rodný hroudy. Tohle, kdyby vyjelo z Mercedesu, tak je tu 500 příspěvků s návrhem na opakování Kostnickýho koncilu, akorát by teď na hranici stál šéf Mercedesu. Pochopil bych, kdyby to frčelo třeba v Číně... ale absolutně nechápu, že v Evropě, kde ti cpou horem dolem jednu ikonu za druhou - BMW X5, MB-M, VOLVO XC90, Quasimodo... TOUAREG (DAKAREG, TOUARONG) je možný tohle koupit. Proč? V čem to vězí? Může mi to někdo vysvětlit? Jestli teda jde jenom o prachy... tak to mi raději, brácho, ani neodepisuj... bejt pasákem vlastních snů... tak v tomhle tripu bych hlavní roli hrát nechtěl....