Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Interiérové fólie Škoda: Nyní si fotografii nalepíte i do Rapidu a Citigo

Ondřej Chamilla
Diskuze (38)
Třetí generace Škody Fabia přišla s ojedinělou možností nalepit si do interiéru fotografii dle vlastního výběru. Nyní s touto ozdobou palubní desky přichází i Citigo a Rapid.

V našem testu Škoda Fabia Combi jste si mohli všimnout, že na palubní desce byl nalepen obrázek dvou blonďatých dětí. Nešlo přitom o náš výtvor, ale o originální příslušenství k vozu – jedná se o fólii z kalandrovaného vinylu, která je vybavena odvzdušňovacími kanálky, což zajišťuje snadnou aplikaci bez vzduchových bublinek.

Nyní se však možnost zatraktivnit obrázkem palubní desku rozšiřuje i na modely Citigo a Rapid. Na E-shopu Škody si přitom můžete vybrat z přednastavených motivů, ať už abstraktních či třeba sportovních – nechybí závodní vůz Škoda Fabia R5. Samozřejmostí je však i použití vlastního obrázku, stačí vyfocený snímek nahrát rovněž v E-shopu do jednoduché aplikace v sekci „Fólie do interiéru“. Fotografie samozřejmě musí splňovat předepsané technické parametry, aby vše „sedělo“.

Již hotová fólie je následně doručena zákazníkovi pomocí kurýra na předem zadanou adresu. Cena takovéhoto interiérového obrázku je 480 Kč. Lepení fólie se však doporučuje přenechat odborníkům. V případě, že se vám již motiv nebude líbit, lze jej snadno strhnout a nahradit jiným.

Ondřej Chamilla
Diskuze (38)
28. 8. 2015 15:12
Re: ježiši
Tak to bolo rovno na komoru! >:D
Avatar - Stejsn
28. 8. 2015 13:47
Re: Když se chci odlišit
Lancii ;-)
28. 8. 2015 13:26
proste ten kus palubky
je tak hnusnej ze je napadlo nalepit cokoli aby to zakryli
28. 8. 2015 13:24
Re: Personifikace
podekuj cobole za novou informaci
28. 8. 2015 12:37
Re: ježiši

Tak tohle mě zabilo. >:-[]

:yes: :yes: :yes: