Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Isuzu v Ženevě 2009

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Japonská automobilka Isuzu nabízí na vybraných evropských trzích pick-up D-Max, který měl ve své současné podobě premiéru na ženevském autosalonu v roce 2007 a letos se na stejném místě představuje speciální série D-Max Cristal.

D-Max Cristal

Nabídka karosářských verzí Isuzu D-Max zahrnuje dvoumístnou kabinu, prodlouženou kabinu s uspořádáním sedadel 2+2 a čtyřdveřovou pětimístnou kabinu. V závislosti na délkách prostoru pro cestující se zmenšuje ložná plocha.

Pod kapotou může mít D-Max turbodiesel o objemu 2,5 l s výkonem 100 kW (136 k) při 3600 ot./min. a točivým momentem 294 Nm dostupným od 1800 do 3200 ot./min. nebo turbodiesel o objemu 3,0 l s výkonem 120 kW (163 k) při 3600 min-1 a točivým momentem 360 Nm dostupným od 1800 do 2800 min-1. V provedení s dvoumístnou kabinou a motorem o objemu 2,5 l může být pick-up vybaven pohonem pouze zadní nápravy. Ostatní provedení jsou vybavena pohonem všech čtyř kol na která se přenáší výkon motoru prostřednictvím pětistupňové manuální převodovky. V případě prodloužené nebo čtyřdveřové kabiny v kombinaci s motorem o objemu 3,0 l může mít D-Max čtyřstupňovou automatickou převodovku.

Isuzu D-Max Cristal vychází z verze LS s čtyřdveřovou pětimístnou karoserií a od ostatních verzí se liší novou maskou chladiče, hojným využitím chromu na karoserii a speciálními laky karoserie, kterými jsou - Safír černá, Královská šedá, Šterling stříbrná a Zenith modrá. Výbava LS obsahuje např. ABS s EBD, čelní airbagy řidiče a předního spolujezdce, tempomat, elektricky ovládaná okna, klimatizaci, autorádio s CD přehrávačem, volant i manžetu řadící páky potažené kůží, mlhové světlomety a litá kola. Tyto prvky jsou u nové verze D-Max Cristal rozšířeny o sklonoměr, navigační systém Garmin 760 Bluetooth, čalounění černou kůží a nové koberce.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)