Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Iveco má novou aplikaci pro chytré telefony (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Italský výrobce užitkových vozidel uvedl novou bezplatnou aplikaci My Iveco pro chytré telefony a tablety určenou především pro své zákazníky.

Aplikace My Iveco umožní uživatelům získat úplné informace o produktech značky Iveco a nabízí přístup k řadě užitečných služeb. K dispozici má být tato aplikace pro začátek v italštině, angličtině, španělštině, francouzštině, němčině a polštině z Apple App Store pro iOS a Google Play pro Android.

Jednoduše a intuitivně navržená navigace aplikace má uživatelům umožnit vstup do světa Iveco jediným kliknutím. Hlavní obrazovka zobrazuje všechny funkce, z nichž lze volit virtuální cesty k objevování modelových řad značky Iveco. Seznámit se lze s řadou charakteristik a technických údajů všech modelů a nechybí ani přístup k interaktivním službám jakými jsou konfigurátory nebo vyhledávač prodejce.

V případě konfigurátoru mohou uživatelé aplikace vybírat z modelů a dále pak z různých konfigurací náprav, verzí pohonných jednotek, kabin a jejich vybavení. Vedle vyhledavače prodejce lze využít i funkci vyhledávání autorizovaných servisních míst.

Mezi další funkce aplikace patří Můj Profil, který umožňuje zadávání informací o vozidle a osobních údajů uživatele včetně řidičského průkazu a dalších dokumentů. K dispozici je i sledování nejrůznějších akcí společnosti Iveco, členěných podle nejrůznějších kritérií.

Dále aplikace nabízí přísun aktualit, souvisejících se značkou Iveco a rovněž umožňuje vstup na oficiální kanály společnosti na YouTube a Flickr. Navíc lze prostřednictvím asistenčních nonstop call center Iveco nechat zaslat cenovou nabídku na vybraná vozidla.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)