Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaguary budou v budoucnosti jezdit bez jména na zádi

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (36)
Jaguar XF je pravděpodobně posledním novým vozem automobilky z Coventry, který na své zádi nese tradiční jméno. Podle šéfa designu britské automobilky v budoucnosti vymění všechny modely jmenovku na zádi za logo skákající velké kočky.

Podle webu Motor Authority, šéf designu automobilky Jaguar, Ian Callum potvrdil, že v budoucnosti zmizí ze zádí vozů slavné značky jejich jméno a bude nahrazeno logem skákající šelmy. Nejnovější XF stále nese jméno Jaguar na zádi, ale zároveň je již vybaven i novou skákající kočkou.

„Jméno Jaguar později sejmeme a ponecháme pouze logo skákající šelmy,“ řekl Ian Callum a uvadí také, že když lidé poprvé uvidí nový XF na ulici budou chtít vědět co je to za vůz a podívají se na záď, kde bude prozatím jméno i logo, ale až se veřejnost dostatečně seznámí s novým logem, pak bude jméno odstraněno. Car Connection uvádí, že jmenovka by se ze zádi sériových Jaguarů mohla vytratit do dvou až tří let.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (36)
Avatar - Pekelná Micinka
30. 8. 2007 10:12
Re: Divné to věci z dálného východu
Ale tam to je v rámci lišty pokud se nemýlím. Já to myslel vylozene jako "odznak". Ale i tak mi to budoucí řešení nesedí.
Avatar - Pekelná Micinka
30. 8. 2007 00:30
Re: Divné to věci z dálného východu
To se omlouvám, tohle mě nenapadlo. Máš pravdu, na vzadu hlava by asi taky nebyla to pravý. Já bych tam nechal ten nápis.
Mě se ten kočkoreliéf taky příliš nezamlouvá, ale nechme to až po živém setkání, na některých fotkách to totiž nevypadá až tak špatně. Nicméně ten prostor nijak vyplnit nepotřeboval. A částečně bych taky měl obavy, že to bude oblíbené místo vandalů a ostatních živlů. Ke každýmu autu by měli dávat sošku leapera (3D) na podstavci ve dřevě z interiéru a dole by mohlo bejt sériový číslo a VIN, aby to nebylo jen "bezúčelné". Štve mě, že když člověk dnes koupí Jaguar, že tam už ani ten Jaguar není. :-(

OT: a to bylo navážení do VW, že na Passatu je logo na všem >:D
Avatar - Pekelná Micinka
30. 8. 2007 00:21
Re: Divné to věci z dálného východu
No zrovna tohle prodeje nezvýší, na to dám krk. Lidem co o tom nic nevědí je to šumák, resp. nic by tam nepostrádali a těm co něco vědí, to spíš vadí.
Avatar - Pekelná Micinka
29. 8. 2007 21:33
Re: Divné to věci z dálného východu
Aha, ale to by znamenalo, že životní styl těch kovbojů, narušuje taktéž zrak. Ten nápis je docela velkým písmem.

PS. Badge, logotyp i leaper se měnil během doby několikrát. Spíš jde o to zmizení nápisu, pokud chtěli udělat něco jinak, měli dát dozadu badge, jako má BMW, MB, VW, ale i pěkný znak Škoda. Ta kočka je prostě jak pěst na oko a podle mýho mínění je to u tradičních jaguáristů další mínus. Jen aby těch nových zákazníků bylo dost, když už je kvůli nim tolik změn.
Avatar - masO
29. 8. 2007 20:54
no vidite..
..jak vas ta osamocena skakajici kocka zaskocila :-) (blbej vtip uznavam) ;-)