Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak rozpůlit auto sekyrou (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Zaseknout někomu do auta sekeru není ten nejlepší nápad. Své o tom ví dvojice vtipálků z Austrálie.

V rámci původně malé soukromé přestřelky naschválů mezi dvěma mladíky z Austrálie vzniklo několik krátkých videí zveřejněných na YouTube. Poslední z nich je nepropracovanější a jeho tvůrce do natočení údajně investoval všechny své úspory, což zdůrazňuje i ve videu.

I když, některé zdroje uvádějí, že určitý finanční podíl na vzniku videa může mít i výrobce nářadí a sekyr Hart. Tuto teorii do jisté míry podporují i některé záběry na sekyrou použitou k poškození prvního vozu.

V každém případě se video s 13-metrovou sekyrou drtící Holden Commodore VT, který je australským dvojčetem druhé generace Opelu Omega, stalo krátce po svém zveřejnění 4. ledna letošního jedním z nejsledovanějších na YouTube. Do dneška se na něj podívalo téměř 1,2 milionu návštěvníků YouTube.

Sledovanost různých krátkých snímků s více či méně vtipnými naschvály vedla YouTube ke spuštění soutěže, které se mohou účastnit videa nasazená od 1. ledna 2010 do konce letošního března. Hlasování o 50 nejlepších klipů má být spuštěno v červnu a vítěz by měl získat 500.000 amerických dolarů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
27. 1. 2012 12:34
Re: ???
a nie je to ani autenticke, proste niekto sa rozhodol zviditelnit a tak urobil akoze autenticke video...
26. 1. 2012 08:34
???
Nezda sa mi to ani vtipne ani zmysluplne...