Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak se staví ženevský autosalon - webkamery

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Oficiální internetová stránka autosalonu nabízí možnost sledovat přípravy autosalonu on-line kamerami, které naleznete na odkazech v článku...

Poslední dny jsou plné očekávání co dalšího přivezou automobilky na nejdůležitější jarní autosalon v Evropě. Prakticky každý den je vypuštěna nějaká důležitá tisková zpráva, odkazujících media na autosalon do Ženevy. Je to přirozené, neboť firmy investují nemalé částky do prezentace na výstavě nejen kvůli švýcarskému publiku, ale i kvůli mnoha návštěvníkům z Evropy či zámoří.

Důležité je zaujmout novináře, kteří jsou prvními z těch, kdo by měl vrátil vysoké částky investované do expozic. Novinky a designérské studie táhnou nejvíce, což výrobci vědí a snaží se využívat autosalony k prezentaci toho nejnovějšího. Často ale jde o zvláštní premiéry, protože mnohdy proběhne hrubé představení již před autosalonem a na výstavě jsou zejména upřesňovány podrobnosti konstrukce, technická data a detaily karoserie nebo interiéru.

Protože mezi návštěvníky i novináři je mnoho mužů nemohou chybět pohledné hostesky a modelky, které radí resp. pózují a tak přitahují oči a objektivy žurnalistů. Novináři mají pouhé dva dny na to, aby odhalili všechny novinky, prozkoumali je do detailu a informovali čtenáře, posluchače a diváky. Vše pro nás naostro začíná už příští úterý ráno, kdy se otevřou brány Palexpa pro novináře.

Oficiální internetová stránka autosalonu nabízí možnost sledovat přípravy autosalonu on-line kamerami, které naleznete na následujících odkazech:

webkamera č.1

webkamera č.2

Ondřej Láník
Diskuze (0)