Jak vybrat tu správnou a kvalitní autobaterii pro váš vůz

Prezentace klienta
Ne nadarmo se říká, že autobaterie je věc, o které víte, že ji v autě máte, až v momentě, kdy se vám vybije. Nejkritičtějším obdobím pro baterie jsou sice zimní měsíce, ale stejně tak vám baterie může vypovědět službu během cesty na dovolenou.

A to si jistě málokdo z nás přeje. Jak tedy vybrat kvalitní autobaterii, na kterou se můžete bez obav spolehnout?

Dnešní baterie do aut jsou stoprocentně lepší než ty, které jste dostali před patnácti lety do auta z výroby. Ale stále jim vadí stejné věci. Je to velké teplo a mráz. Teplem totiž dochází k samovybíjení. Nechat stát auto na parkovišti v kempu během své letní dovolené je proto nejhorší, co můžete pro baterii udělat.

Plná energie všude na světě

Již 80 let slavný znak buvola symbolem výroby baterií, které splňují nejvyšší kvalitativní standardy. Rakouská společnost Banner je považována za mezinárodně uznávaného a předního producenta baterií, který dodává baterie pro originální výbavu mnoha významným automobilkám, jako je například Audi, BMW, VW, Škoda, Porsche nebo Mercedes. Výrobky společnosti Banner dokazují svou kvalitu na nejchladnějším skandinávském severu stejně jako pod horkým africkým sluncem.

Tohoto býka jen tak nezastavíte

Baterie Banner Power Bull naleznete v osobních vozech střední a vyšší třídy. V moderních vozidlech s velmi vysokou energetickou náročností, jako je nezávislé vytápění, audio systémy, venkovní osvětlení.

Buffalo Bull se úspěšně prodává i do stavebních a speciálních strojů, jako jsou bagry, hutnicí stroje, grejdry, válce, rolby. Zemědělské a lesnické stroje traktory, kombajny. Spoléhají se na ni i autobusy, karavany či kempinkové vozy. Už pouhý pohled na široký okruh oblastí, kde se baterie Buffalo Bull používají, jasně říká: Tahle má sílu. Baterie Buffalo Bull zvládá nejnáročnější podmínky – na stavbě, na poli nebo v náročných každodenních situacích v oblasti přepravy.

Vysoká odolnost vůči cyklické zátěži a čistá síla díky technologii AGM jsou důvodem, proč jsou baterie Running Bull AGM první volbou pro vozidla se systémem Start/Stop s rekuperací energie.

Spoléhat se na nejlepší se vyplatí!

Baterie Running Bull AGM

  • rounová baterie s ventilem (VRLA)
  • v nabídce 5 typů s kapacitou od 60 Ah do 105 Ah
  • trojnásobně vyšší odolnost proti cyklickému namáhání oproti běžným startovacím bateriím:
  • nejvyšší klasifikace E4 dle EN 50342-1
  • zabezpečená proti úniku elektrolytu díky elektrolytu navázanému ve skelném rouně (Absorbent Glass Mat)
  • absolutně bezúdržbová díky rekombinační technologii
  • maximální odolnost proti vibracím V3 dle EN 50342-1
  • maximální startovací výkon díky velmi nízkému vnitřnímu odporu
  • možnost instalace v boční poloze (úhel náklonu max. 90°)
  • flexibilní použití jako startovací nebo palubní baterie

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly