Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Je hezčí Škoda Octavia, nebo Volkswagen Golf? Hodnotili Češi! (video)

Jan Mička
Diskuze (43)
V rámci příprav srovnávacího testu Škody Octavia a Volkswagenu Golf jsme natočili krátkou anketu. Respondentů jsme se ptali, který vůz se jim vzhledově líbí více.

Video se připravuje ...

Už zítra si budete moci na Auto.cz přečíst srovnávací test Škody Octavia Combi a Volkswagenu Golf Variant. Jde o jedny z nejpraktičtějších kombíků nižší střední třídy na našem trhu, které navíc nedávno prošly modernizací. Sáhli jsme po motoru 2.0 TDI 110 kW a převodovce DSG, tedy pohonu, který přijde vhod zejména při dlouhých přesunech. Dnes ale ještě necháme testování u ledu.

K modernizaci přistupoval každý z výrobců po svém. Škoda učinila radikální krok a svůj nejprodávanější model „vybavila“ čtyřokou přídí, zatímco Volkswagen zůstal u klasiky a pouze jemně vyhladil vrásky. Stran designu už toho bylo ve všemožných diskusích napsáno hodně, my však šli ještě dál a přímo v české metropoli sbírali názory občanů. Který z našich dvou vozů se Čechům líbil více? To se dozvíte v přiloženém videu!

Jan Mička
Diskuze (43)
7. 4. 2017 18:58
Re: To je teda volba..
U mně zabodoval nový Civic. Vypadá úžasně a ještě lépe jezdí. Doporučuji každému otestovat aby konečně pochopil, že se to dá udělat jinak a lépe. Zároveň akceptuji, že ideál krásy je pro každého jiný.
7. 4. 2017 14:16
Re: stvoroky kukuc
to byly klasicke skoda haters kecy.. jako vzdy.. cim vic kvili, tim je realita lepsi :-)

halogen verze se mi nelibi, led verze vypada dobre, v nekterych barvach velice dobre.
7. 4. 2017 10:58
Co cekate, kdyz se zeptate Cecha?
Jirko libi se ti novy Pantzerfaust nebo Karluv most? Jasne ze rekne cesky produkt.
Avatar - Beefcake
7. 4. 2017 10:45
dva
Porovnavat dva bezpohlavne, bezemocne dizajny ? Naviac v sterilnej bielej farbe ? Tazka volba.
Avatar - N6600
7. 4. 2017 09:09
Bez ohladu na vyrobcov
a len z ciste subjektivneho hodnotenia design-u je u mna otazka "Je hezčí Škoda Octavia, nebo Volkswagen Golf?" uplne rovnaka ako "Chcete kopanec do levy koule, nebo do ty pravy?"