Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Je zpět! Chlapík napodobující zvuky motorů opět baví diváky

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Své umění světu ukázal už před lety. Nyní se Dany vrátil, aby nám znovu předvedl, co všechno zvládne imitovat!

Video se připravuje ...

Schopnosti Daniela Jovanova jste poprvé mohli zaregistrovat před pěti lety, v roce 2012 se totiž zúčastnil australské talentové soutěže. Zde diváky a porotu ohromil tím, jak věrně dokázal napodobit zvuky motorů jen pomocí pusy. Bez zaváhání postoupil do dalších kol.

V průběhu let se objevil na několika dalších akcích a celkem na sociálních sítích posbíral miliony zhlédnutí. Dnes je mu 24 let, má drsnější image, ale svým uměním se stále rád pochlubí.

Naposledy se předvedl na jednom autosalonu před třemi týdny. Nahrávka trvající téměř čtvrt hodiny nabízí mnoho povedených imitací agregátů, včetně starých klasik si můžete poslechnout třeba i Lamborghini V10!

Také se vám při poslechu tohoto chlápka vybaví vzpomínka na Larvella Jonese ze slavné filmové série Policejní akademie?

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
6. 6. 2017 19:03
REAKLAMA??
Muzete mi vysvetlit, na zaklade ceho jste si na video nacpali DVAKRAT reklamu? Video neni vase jen proto, ze si jej v bidne kvalite stahnete z Youtube a nechate ho prehrat vlastnim prehravacem. Nestaci, ze mate nasypanych reklam pres 40% zobrazene plochy? Tenhle nenazrany pristup vede k odlivu ctenaru u nejedne webove stranky. Nechovejte se jako dementi a zruste to..
[odkaz]