Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mopar Jeep Compass True North: Kosmetika i technika pro kompaktní SUV

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Mopar Jeep Compass True North je čtvrtou a pro Chicago Auto Show poslední předem ohlášenou specialitou na oslavu 75. výročí divize Mopar.

Jeep Compass je na trhu od roku 2006 v loňském roce se na autosalonu v Detroitu představil v modernizované podobě se vzhledem blízkým současnému Grand Cherokee. V rámci portfolia Jeepu vyčnívá Compass svou silniční orientací.

Mopar si pro Chicago Auto Show připravil úpravu, která Compass vrací tam, kam Jeep patří. Na první pohled sice zaujme kombinace červeného laku s černými doplňky, ale na ten druhý vynikne úprava provedená na podvozku.

Mopar Jeep Compass True North dostal lift kit od Rocky Road Suspensions, který zvyšuje jeho světlou výšku o 2 palce (50,8 mm). Ke zlepšení jeho chování v terénu mají přispět i 16palcová kola s pneumatikami BF Goodrich All Terrain.

V interiéru je jednou z hlavních novinek výkonný audiosystém značky Kicker. Další úpravy představuje sklonoměr umístěný ve středové konzole, nové pedály i hlavice řadicí páky, chrániče prahů i nákladové hrany zavazadlového prostoru a neoprenové potahy sedadel.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Barrichello
1. 2. 2012 13:49
Re: Fabia Monte Carlo
Compass je ošklivý snad leda z boku. Tam moc krásy nepobral, což bude tím, že ten bok je mimo přední blatník vlastně původní předfaceliftovej....

A každej ví jak původní Compass vypadal, to byl taky výplod. Takže na to co s tím šlo udělat za co nejméně peněz to vypadá dobře.
1. 2. 2012 13:25
Fabia Monte Carlo
No tak je vidět, že nejen u škodovky umí udělat z prdu kuličku...
Bravo Jeep.
Tak ošklivé a bezpohlavní auto jen barvičkama a kolama oživit tak moc, až se mi to skoro líbí..., :yes:
Avatar - Barrichello
1. 2. 2012 13:18
Ta červenočerná Compassu sluší
vypadá to hodně dobře, zejména zepředu...