Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Karma láká na koncept s designem od italské legendy. Ukáže se za měsíc

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Na šanghajském autosalonu se letos ukáže koncept od Karmy Automotive, na kterém se podílela i dobře známá společnost Pininfarina. Nyní nás tvůrci vábí prvními siluetami.

Karma Automotive se připravuje na blížící se autosalon v Šanghaji, kam přiveze svůj nový koncept vznikající ve spolupráci s italskou karosárnou Pininfarina. Od oficiálního odhalení nás dělí něco málo přes měsíc, konkrétně se dočkáme 16. dubna.

Přiložené snímky prozrazují jen nutné minimum, jak už tomu u těchto vábících fotek bývá zvykem. Všimnout si můžeme horizontálně umístěných úzkých diodových světlometů, které jsou navíc vzadu propojeny vodorovnou linkou a doprovází je nápis Karma. Z těchto fotografií se zdá, že auto bude mít hodně jednoduchý a čistý design.

„Karma a Pininfarina sdílí společnou vášeň pro ohromující design. Jsme nadšeni a bedlivě očekáváme reakce, které náš společný výsledek sklidí,“ těší se Dr. Lance Zhou, CEO společnosti Karma.

Stánek americké automobilky patřící Číňanům však nebude jen o novince tvořené společně s Pininfarinou. Očekávat máme také koncept Vision a chybět nebude ani příští generace modelu Revero. Tento sporťáček si ale zatím veškeré chystané změny hlídá.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Doporučujeme