Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Každý má svou petici…

Petr Bambas
Diskuze (0)
Plánovaná výstavba testovacího okruhu mladoboleslavské Škodovky nedaleko Milovic na Nymbursku budí mezi místními obyvateli rozruch už několik měsíců...

Plánovaná výstavba testovacího okruhu mladoboleslavské Škodovky nedaleko Milovic na Nymbursku budí mezi místními obyvateli rozruch už několik měsíců. O petici proti polygonu jsme Vás na našich stránkách už několikrát informovali. V tomto týdnu ale došlo k zajímavé změně – obyvatelé sepsali petici, ve které vyjadřují projektu testovacího areálu svou podporu! Pro polygon se za 14 dnů vyslovilo v petici více než 200 lidí z Milovic a blízkého okolí.

Podle příznivců polygonu je jeho vybudování jednoznačným přínosem pro region, který podpoří rozvoj Milovic a může přinést i tolik potřebné peníze na investice. Signatáři nové petice tvrdí, že poslední varianta projektu polygonu se výrazně liší od původní, proti které lidé protestovali (pod petici Občanského sdružení Mladá připojilo svůj podpis 3.700 lidí).

Vše zatím nasvědčuje tomu, že testovací okruh skutečně bude v bývalém vojenském prostoru u Milovic stát, krajští zastupitelé totiž projekt polygonu schválili v návrhu změn územního plánu.

Petr Bambas
Diskuze (0)