Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kim Dotcom a Kimi Räikkönen závodí s Mercedesy CLK DTM AMG (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Zakladatel serveru MegaUpload.com stojí za vznikem videa, v němž se prohání trojice Mercedesů CLK DTM AMG po Nürburgringu.

Kim Schmitz, známý pod přezdívkou Dotcom, se nijak netají svou vášní pro rychlé a luxusní stroje. Zcela evidentní je jeho slabost pro značku Mercedes-Benz a její divizi AMG.

Ve videu, k jehož natočení Kima inspirovaly hry Forza a Need for Speed, jsou k vidění všechny tři jeho Mercedesy CLK DTM AMG.

Přes jedenáct minut dlouhý film má působit jako závod, kterého se účastní Kim Schmitz, jezdec formule 1 Kimi Räikkönen a marketingový ředitel MegaUpload.com Finn Batato.

Na natáčení se podílelo přes sto lidí a bylo použito celkem třicet kamer. Pro jízdní záběry byla využívána dvě další auta a k natáčení ze vzduchu sloužily dva vrtulníky a jedno letadlo.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
29. 4. 2012 01:16
Re: :-)
sedí ... mě se taky líbí tím jak si na nic nehraje. Vzal Ho.Vno a upletl z něj bič. No a náležitě si to užívá a dává to všem znát. Tloustne, chlastá a chrápe s prostitutkami, pak to natočí na video a hodí na youtube.cz ... mistr :-)
Avatar - DawQa
28. 4. 2012 13:32
:-)
takové domácí video ala miliardář >:D
mě se to líbí :yes: