Kola plná premiér

Prezentace klienta
Na výstavě Autosalon KOLA 2017, která bude probíhat od 10. do 12. listopadu 2017 na výstavišti v Lysé nad Labem, vždy 9 - 17 h, budou mít návštěvníci možnost podrobně se seznámit se žhavými novinkami i tradičními modely téměř všech automobilových značek.

Těšit se můžete také na tuningové skvosty, závodní automobily a motocykly.

Cílem výstavy KOLA 2017 je ve třech výstavních halách i na venkovní ploše ukázat široké veřejnosti nejen osobní a užitkové vozy, ale zároveň ve zvláštní expozici seznámit návštěvníky s automobily nominovanými do ankety Auto roku 2018 v České republice.

Autosalon bude zaměřen především na prezentaci letošních novinek. Mezi ty nejzajímavější se jistě řadí nové Hyundai i30N, Seat Arona, Škoda Karoq, VW Polo, Mazda CX-5, Citroën C3 Aircross, nebo vozy Toyota na hybridní pohon.

Velkou pozornost si určitě zaslouží Hyundai i30N. Jedná se o první vysokovýkonný model této značky. Vůz se vyrábí od září v moravsko-slezských Nošovicích.

Model i30 N pohání přeplňovaný zážehový motor 2,0 T-GDI DOHC E-CVVT s nejvyšším výkonem 184 kW (250 k) nebo se sadou Performance Package 202 kW (275 k), v obou případech s točivým momentem 353 N.m. Točivý moment se na přední kola přenáší přes šestirychlostní přímo řazenou převodovku a diferenciál s elektronicky omezenou svorností E-LSD.

Další výstavní novinkou bude Seat Arona. Je významným modelem i z hlediska celého koncernu Volkswagen, protože je prvním koncernovým modelem s platformou MQB A0 vstupujícím do rychle rostoucího segmentu malých SUV a crossoverů.

Malý robustní automobil nese všechny typické znaky značky Seat. Moderní dynamický výraz podtrhuje použití LED hlavních světlometů.

Doslova výstavní bombou je pak VW Polo, které se na výstavišti Lysé nad Labem objevuje v národní premiéře. Jedná se již o šestou generaci malého hatchbacku Polo, jenž patří mezi vůbec nejprodávanější vozy v Evropě. Proto Volkswagen přistoupil k nové generaci opravdu pečlivě a změnil, co se dalo. První důležitou změnou je nárůst rozměrů. Poprvé za šest generací Polo překonalo magickou hranici čtyř metrů. Novinka na délku měří 4.053 mm, o 81 mm více než dosud. Rozvor se natáhl ještě více, o 94 mm na celkových 2.564 mm, čímž dokonce překonal čtvrtou generaci o segment většího Golfu z přelomu tisíciletí, která disponovala rozvorem 2.511 mm. Nové Polo se také výrazně rozšířilo, 1.751 mm je o 69 mm více než u předchůdce.

Společně s Autosalonem bude probíhat 20. ročník výstavy Rychlá kola, která představí průřez všemi odvětvími motoristického sportu u nás řadou exkluzivních exponátů, ukázek, besed a autogramiád se špičkovými závodníky. Zpestřením pro diváky jsou ukázky motokrosu, endura, trialu, ploché dráhy a motokár na volné ploše.

V samostatné sekci Tuningshow se představí vozy, která se pravidelně zúčastňují tuzemských i zahraničních soutěží. V sobotu se uskuteční tradiční Tuning sraz, na kterém mají návštěvníci možnost hlasovat pro nejhezčí vůz tohoto srazu.

Na své si přijdou také milovníci piva a vína. Současně zde budou probíhat Pivní a vinné slavnosti, kde budeme nabízet ochutnávku z desítek druhů piva předních českých pivovarů i minipivovarů. Čeští a moravští vinaři se pochlubí svými výběry z hroznů.

Více informací naleznete na www.vll.cz.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly