Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Královna ženevského autosalonu: výsledky + druhé video modelek!

Libor Zezulka
Diskuze (70)
Hlasovali jste a vybrali královnu 76. ročníku ženevského autosalonu. Kromě výsledků na vás v článku čeká druhá část videa plného svůdných hostesek.

Od 6. března jste mohli vybírat nejkrásnější hostesku 76. ročního ženevského autosalonu. Po celkem vyrovnaném začátku nakonec s drtivou převahou zvítězila dívka číslo 29 s 5390 body, pro kterou hlasovalo celkem 1234 čtenářů. Na druhém místě skončila dívka číslo 31 s 875 body a na třetím dívka číslo 32 se 798 body. Bramborová medaile zbyla na dívku číslo 22, pátá skončila dívka číslo 23.

video video

Přidělit body vaší favoritce budete moci i nadále, ale již pouze pro radost. Společně s výsledky hlasování vám nabízíme druhou část videa (tu první naleznete v sekci hostesky), na kterém nehrají ústřední roli automobily, ale krásné modelky. Našemu kameramanovi se natáčení sličných hostesek zalíbilo natolik, že vám můžeme slíbit i třetí pokračování. Pohodlně se usaďte, show právě začíná.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (70)
22. 3. 2006 21:22
JEŠTĚ NEVÍŠ
brácho, co je ženská. Ještě nevíš, co je život. Zatím jsi prožil jen pár horkejch chvilek někde u popelnic za diskotékou... jo, dal sis páva na posilněnou a hodinku sis připadal jak král vaší vsi... jenže, brácho, život je úplně něco jinýho... život je pohled, kterej tě sejme, život jsou vytřeštěný voči v krutý noci... život je pochopit svou pravdu v cizí lži a cizí pravdu ve lži své... Tak až budeš příště hlasovat... hlasuj jako chlap, a nehledej v těch autokráskách holku, s kterou by ti to šlo dobře s bábovičkama na písku. Uč se... vidět krásu... uč se najít krásu... uč se bejt velkej ve svejch malejch poměrech... Vždyť ve vztahu k ženě jsou jen dva mužské orgány nezastupitelné... tím druhým je srdce. Pokud se domníváš, že tím prvním je tvůj banán... pak se ještě na čas vrať k těm popelnicím... Stokrát ti zahne... tisíckrát ji zatratíš... a milionkrát ji vyznáš lásku... jen tohle, brácho, má cenu... na dojáky z biáku zapomeň... Láska, brácho, ta krutá * děvek, ti dovolí být na letmé okamžiky bohem... aby ti pak setnula hlavu z krku jedním rázným osudovým švihem... leč ty božské okamžiky jsou to nejkrásnější, co v životě můžeš prožít... Tak se uč...