Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini: Informuje o změnách na příští rok

Miro Mihalik
Diskuze (0)
Italská automobilka oznámila, že má pro vozy modelového roku 2008 novou standardní i příplatkovou výbavu.

Pro běžného člověka, který považuje řev dvanáctiválce v Murciélagu a desetiválce v Gallardu za nejsladší zpěv, může být nepochopitelné, proč mají tyto vozy vůbec nějaké rádio nebo CD přehrávač. Jenže i na tohle se dá zvyknout a z času na čas je fajn mít puštěné zprávy alespoň kvůli dopravnímu zpravodajství. Pro všechny, kteří budou mít v příštím roce to štěstí a můžou si na serenády svých miláčků zvykat, dostanou od Lamborghini další pozornosti, včetně těch pro poslech hudby.

Všechny vozy Gallardo totiž dostanou přípojku pro iPod (a další zařízení využívající USB port), která bude umístěna v zavazadlovém prostoru u měniče na CD – pokud si připlatíte, přípojku vám natáhnou do přihrádky před spolujezdce. Kromě toho bude ke standardní výbavě patřit palubní počítač nebo vyhřívaná zpětná zrcátka. Zájemci o Gallardo Spyder si budou navíc za příplatek vybírat z nových barev střechy. Protože se s velkým ohlasem setkalo také speciální prošívání koženého čalounění Q-citura, bude na přání u všech verzí.

Také Murciélago LP640 bude mít ve standardní výbavě připojení pro iPod a USB. Seznam doplňkové výbavy se zase rozšířil o perforovanou kůži na volantu, dvě nové barvy střechy otevřeného modelu LP640 Roadster, zimní pneumatiky a karbonové doplňky v interiéru (spodní část volantu, volicí páka převodovky e-gear). Na nové Lamborghini Murciélago LP640 (2008) se navíc bude vztahovat nová tříletá záruka, kterou nijako neomezuje počet kilometrů.

Miro Mihalik
Diskuze (0)