Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Letošní miliontý vůz Škoda bude sloužit nadaci Život dětem

Vitek

Věnování miliontého vozu značky Škoda, vyrobeného v roce 2014, nadaci ‚Život dětem’ je malým příspěvkem k umožnění co nejlepší péče o těžce nemocné děti a zmínění následků jejich chorob. Ke splnění tohoto cíle odvádí ‚Život dětem’ skvělou práci,“. Takto situaci popsal Bohdan Wojnar, člen představenstva společnosti Škoda Auto za oblast personalistiky.

Nadace ‚Život dětem’ již několik let podporuje různá zařízení a iniciativy pro nemocné děti v České republice. Těžištěm její činnosti je zlepšování zdravotnického vybavení dětských oddělení nemocnic. Pro zajištění optimální péče o malé pacienty jsou často potřebné značné finanční prostředky. Pomocí výzev k poskytnutí finančních darů, prodeje propagačních předmětů a dalších akcí poskytuje nadace konkrétní pomoc.

„Z vozu, věnovaného společností Škoda Auto, máme velkou radost,“ říká předsedkyně správní rady obecně prospěšné společnosti ‚Život dětem’ Anna Strnadová. „Tato Škoda Fabia nám velice usnadní naši každodenní práci ve prospěch nemocných dětí, jako dopravní prostředek pro převoz zdravotní techniky, návštěvy nemocných dětí v rodinách a samozřejmě i při našich dalších charitativních aktivitách. Srdečně děkujeme společnosti Škoda Auto a jejím zaměstnancům za projevenou důvěru, které si nesmírně vážíme“.

Vitek